Keystone logo
American National University Master of Business Administration (MBA)
American National University

Master of Business Administration (MBA)

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

În programul ANU Master în Administrarea Afacerilor, știm că nu există o modalitate mai bună de a vă dezvolta în calitate de lider de afaceri decât de a aplica cunoștințele pe care le obțineți în sala de clasă la provocările reale cu care vă confruntați la locul de muncă. Personalizăm experiența dvs. de program, vă echipăm cu cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a reuși și puneți aceste cunoștințe să lucreze la proiectele de teren care rezolvă provocările din lumea reală cu care se confruntă afacerile și organizațiile locale.

Diferența ANU

 • Pune teoria în practică prin aplicarea cunoștințelor dobândite în sălile de clasă în proiecte care ajută întreprinderile și organizațiile locale să rezolve problemele din lumea reală.
 • Construiți o rețea puternică cu lideri de afaceri din comunitate, instructori cu experiență în domeniu și colegi de studenți.
 • Atenție personală - Nu sunteți doar o față într-o mulțime, dimensiunile noastre mici de clasă permit atenția personală din partea instructorilor.
 • Personalizați-vă programul. Potriviți programul dvs. la nevoile specifice domeniului dvs. prin specializările noastre sau alegeți din mai multe clase care vă îndeplinesc provocările de afaceri unice.
 • Obțineți credit pentru viața și experiența dumneavoastră de lucru.
 • Alumni beneficiile - sprijinul nostru nu se termină la absolvire, ca un absolvent veți avea acces la serviciile noastre de carieră și cursuri de refresher2 disponibile pe tot parcursul carierei.

Specializări

Elevii pot alege, de asemenea, să câștige o distincție în domeniul lor special prin specializarea programului lor. În loc să aleagă cinci cursuri elective, studenții vor urma o cale de curs specifică (total de 20 de ore de credit) care le va oferi un studiu aprofundat în strategii, aspecte legale și etice și practici de management specifice domeniilor următoare:

 • Managementul contabilității: Abilități teoretice și practice de contabilitate și practică și pregătirea pentru noi cerințe pentru candidatura CPA.
 • Gestionarea asistenței medicale: Concentrați-vă pe aspectele bazate pe cunoaștere și pe cele actuale legate de informatica în domeniul sănătății, politica în domeniul sănătății, siguranța pacienților și aspectele etice, juridice și de reglementare care sunt specifice pentru a fi lider în industria asistenței medicale.
 • Managementul ospitalității: elevii învață despre utilizarea și dezvoltarea resurselor naturale și culturale în proiectele turistice - și îi provoacă pe studenți să atragă și să rețină piețele folosind tehnologia. Domeniul de aplicare internațional al programului oferă un cadru pentru studenți pentru a înțelege interdependența dintre afaceri și politică și modul în care parlamentarii dezvoltă politici care guvernează fluxul de oameni și afaceri în interiorul și între țări.
 • Afaceri Internaționale: efectuați un studiu aprofundat cu perspectivă din partea colegilor din întreaga lume - construirea unei baze solide în diversitatea globală, finanțe internaționale, resurse umane internaționale și contabilitate - furnizarea cunoștințelor și aptitudinilor necesare în gestionarea organizațiilor multinaționale.
 • Managementul organizațional: să elaboreze și să evalueze eficacitatea organizațională, să înțeleagă rolurile de conducere și să învețe cum să gestioneze cu succes echipele prin aplicarea teoriei în situațiile din lumea reală.
 • Tehnologia informației: studenții interesați în conducerea și gestionarea afacerilor tehnologice sau a operațiunilor tehnologice din cadrul unei organizații se pot specializa în acest domeniu urmărind programul MBA-IT la ANU. Consultați pagina programului MBA-IT pentru mai multe informații.

Cursuri de bază

Nouă cursuri de bază (36 de ore de credit de bază) se concentrează pe următoarele domenii cheie de management al afacerilor de afaceri:

Finanţa

Stabilirea cunoștințelor ferme privind teoria financiară și analizarea aplicării sale prin analiza cazului. Subiectele includ gestionarea capitalului, levierul operațional și financiar, costurile capitalului, investițiile și deciziile de finanțare.

Marketing

Explorați modul în care trebuie să interacționeze comportamentul consumatorilor, cercetarea pieței, analiza tendințelor de mediu, dezvoltarea de noi produse, deciziile de stabilire a prețurilor și distribuția și considerațiile promoționale pentru a crea un program de marketing de succes.

De gestionare a operațiunilor

Dezvoltați o înțelegere a rolului strategic al operațiunilor în management și aflați metodologiile cheie în măsurarea eficacității și îmbunătățirea activităților de operare.

Mediul de afaceri legal și etic

Examinați relațiile dintre afaceri, guvern și societate și explorați modul în care interacțiunile dintre aceste trei influențează viziunea, luarea deciziilor și execuția strategiilor de afaceri.

Cercetare de afaceri și sisteme informatice

Aplicați tehnologia informației în integrarea datelor, dezvoltarea și utilizarea informațiilor de cercetare și comunicarea rezultatelor într-un mod semnificativ și eficient.

Leadership și resurse umane

Consolidați-vă poziția de lider în aplicarea teoriei în situațiile de management, explorând comunicările eficiente și învățând despre mecanica resurselor umane și analiza necesităților forței de muncă.

Cursuri online (eLearning) Prin ANU

La American National University , considerăm că toată lumea ar trebui să aibă posibilitatea de a-și continua educația și de a-și atinge obiectivele de carieră. Oferim studenților angajați în programele de licență și MBA opțiunea de a lua cursuri prin intermediul platformei noastre convenabile de învățare online. Ca student online American National University , veți primi aceeași educație axată pe carieră, cu atenția personală din partea facultății și a personalului pe care elevii îl primesc în sălile noastre de curs ... cum ar fi consilierea academică, mentoratul și serviciile de carieră. Singura diferență este că puteți alege când să studiați astfel încât să funcționeze cu programul dvs., permițându-vă mai multă flexibilitate pentru a echilibra prioritățile vieții.

Profilul candidatului

American National University caută cursanți potențiali de masterat dintr-o gamă largă de domenii academice și experiențe profesionale care demonstrează abilități puternice de conducere și au obiective profesionale clare. Nu solicităm studenților să completeze un GRE - dar selectați acei candidați pe care credem că le vor reuși la American National University și pe tot parcursul carierei alese. Salutăm aplicațiile de la absolvenții de colegii și universități acreditate sau de la o instituție străină certificată în mod corespunzător în toate disciplinele academice.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan