Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

Introducere

Lumea devine din ce în ce mai globalizată în fiecare zi, iar toată lumea are dreptul la un program de studii de calitate la un curs echitabil. Obțineți experiența educațională din lumea reală cu ATMU .

Vizitați direct site-ul ATMU

ATMU a fost înființată ca o universitate în statul California în 2013, cu accent pe studenții locali și internaționali pentru a le oferi programe de licență la nivel de licență, masterat și doctorat cu competențe extinse specifice industriei. Dezvoltăm abilități pentru a spori capacitatea de angajare și pentru a-și dezvolta abilitățile de conducere pentru managerii viitorului.

Facultatea și personalul ATMU reprezintă o grupă diversă de indivizi extrem de academic, care au de asemenea ani de expertiză în medii corporative și industriale. Ei aduc cu ei o combinație de teorie și practică care îmbogățește experiența de învățare a studenților ATMU.

Noi credem în slujirea comunității oferind educație de înaltă calitate unor populații demografice diferite de studenți la un preț accesibil.

Mediul de afaceri global sa schimbat rapid în ultimele decenii. Pentru a progresa și a concura, aveți nevoie de o diplomă care să corespundă abilităților internaționale de care aveți nevoie.

ATMU oferă toate aceste oportunități în programele bazate pe cursuri cu opțiuni care pot fi personalizate.

ATMU este dedicat furnizării de cunoștințe de înaltă calitate, precum și de competențe de ultimă oră, permițând studenților de azi să se angajeze în probleme de management de afaceri cu nivelul teoretic necesar și încrederea în sine. Materialul este atât teoretic, cât și practic. Facultatea noastră are o vastă experiență globală specifică industriei.


Misiunea ATMU

Este Misiunea American Tech and Management University pentru a oferi studenților acces la o educație superioară de calitate și pentru a integra o perspectivă globală în pregătirea angajamentului ca membri efectivi în domeniile dinamice ale Tehnologiei și Managementului.


VIZIUNEA ATMU

Să predea abilitățile necesare pentru ocuparea forței de muncă și să ofere talente de calitate pe o piață globală, utilizând oportunități flexibile de învățare pentru studenții locali și globali.


REZULTATE INSTITUȚIONALE DE ÎNVĂȚĂMÂNT (ILO)

Studenții care își completează studiile cu programe de studii de la American Tech and Management University vor demonstra rezultatele învățării instituționale (OIM) care încorporează amploarea și profunzimea experiențelor de învățare și competențele dobândite aplicabile studenților absolvenți de succes în toate programele de studii.

Rezultatele învățării instituționale ATMU (OIM) sunt achiziționarea de experiențe de învățare a profesioniștilor educați în domeniile de competențe de bază adoptate de universitate.


REZULTATELE INSTITUȚIONALE DE ÎNVĂȚARE A ATMU

 1. Elevii vor demonstra dovezi ale unor niveluri ridicate de competență în comunicarea verbală, non-verbală și scrisă a ideilor, perspectivelor și valorilor în contexte academice, la locul de muncă și interpersonale.
 2. Elevii vor putea gândi critic, analiza și rezolvarea problemelor prin colectarea de informații, raționamente, evaluarea alternativelor și obținerea de soluții adecvate.
 3. Elevii vor demonstra comportamentul profesional și etic cu recunoașterea comunităților diverse și multiculturale.
 4. Elevii vor demonstra o înțelegere a problemelor etice care pătrund în deciziile și acțiunile de afaceri.
 5. Elevii vor demonstra seturi de competențe de leadership adecvate mediului lor de lucru și mediului profesional.
 6. Elevii vor demonstra utilizarea adecvată și eficientă a tehnologiei și a informațiilor pentru a lua decizii bazate pe dovezi legate de domeniul lor de studiu.
 7. Elevii vor putea folosi concepte matematice și modele și raționamente cantitative pentru a rezolva problemele din lumea reală.
 8. Elevii vor demonstra înțelegerea multiculturală, empatia, înțelegerea și comportamentul etic în comunicările, interacțiunile și acțiunile lor profesionale.

Licențiată în statul California de către Biroul pentru învățământul secundar privat postuniversitar, Codul școlii 71847831

Locații

 • Pleasanton

  Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Întrebări