Keystone logo
American University in Bulgaria Executive MBA
American University in Bulgaria

Executive MBA

Blagoevgrad, Bulgaria

16 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

USD 8.300

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul EMBA la AUBG Programul Executive MBA al Universitatii Americane din Bulgaria este de șaisprezece luni, patru termen gradul de program de master conceput pentru a extinde capacitățile și perspectivele de manageri deja de succes și a le pregăti pentru funcții de conducere în organizațiile lor. Cursuri și programe sunt programate pentru a permite participanților să-și continue cariera lor de afaceri și responsabilitățile de zi cu zi, fără întrerupere. Fiecare clasă include manageri cu experiență și antreprenori din regiune, care au demonstrat talentul neobișnuit. Partajarea competențelor pe care le-au dobândit deja și bazându-se pe experiența lor anterioară, participanții la program dezvolta cunoștințele, abilitățile și instrumentele analitice pentru a le poziționa la niveluri mai ridicate de responsabilități.

Programul de Executive MBA de la AUBG este conceput pentru a:

• Oferiți participanților cunoștințele și înțelegerea tendințelor și a proceselor de afaceri în economiile în tranziție.

• le provocăm să stăpânească instrumentele de antreprenoriat și de conducere.

• Dezvoltarea gândirii critice și abilități de a analiza problemele întâmpinate în viitor.

• Concentrarea pe strategii pentru o dezvoltare durabilă a întreprinderilor bazate pe principii și valori morale.

In afara de curriculum inovator și facultate cu experiență, participanții beneficiază de diversitatea culturală și experiențele profesionale ale colegilor participanți. Proiecte de echipă în clasă, prânz maro sac și alte evenimente sociale în afara clasei încuraja crearea de rețele și spiritul de echipă al clasei Executive MBA. Participanții nu numai să învețe unii de la alții, dar, de asemenea, să găsească sprijin și un sentiment de apartenență, deoarece acestea dezvolta prietenii pe tot parcursul vieții. De lucru alături de colegi din Europa de Sud-Est, participanții extinde viziunea lor internaționale și să se pregătească pentru excursie de studiu internațional. Sofia Campus

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare