Keystone logo
American University in the Emirates Master of Business Administration (MBA)
American University in the Emirates

Master of Business Administration (MBA)

Dubai, Emiratele Arabe Unite

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 31.000 / per semester

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Liderii cred că nimic nu este imposibil

Programul MBA oferă o abordare academică personală pentru a ajuta studenții maturi să se pregătească pentru o lume a afacerilor în evoluție rapidă. Programul MBA este adaptat în mod elaborat pentru a satisface nevoile și interesele absolvenților, pe măsură ce se bazează pe baza lor actuală de cunoștințe și experiență de lucru. Înțelegerea studenților este îmbunătățită prin atenția personală a facultății înalt calificate a American University in the Emirates .

Sondajele de la absolvenții de afaceri sugerează că această abordare didactică are un impact semnificativ asupra dezvoltării profesionale. Beneficiul principal al programului este orientat spre pregătirea studenților pentru o viață de dezvoltare profesională.

Programul MBA are o perspectivă globală care reflectă poziția Emiratelor Arabe Unite (EAU) ca centru al activităților de afaceri internaționale. Mai mult, statutul Dubaiului ca oraș de afaceri global și centrul pieței financiare de talie mondială oferă ample oportunități globale de a folosi resursele locale. Studenții din diverse naționalități și medii culturale adaugă aromă programului MBA și mediului de învățare de la AUE.

Pista de cercetare, împreună cu un curs în aceeași zonă, va oferi studenților posibilitatea de a se specializa în domeniul respectiv de specializare ales de student pentru a scrie teza, sub umbrela mai largă a administrației de afaceri.

American University in the Emirates este acreditată de Ministerul Educației din Emiratele Arabe Unite

Institutul de Management al Proiectului

American University in the Emirates a fost recunoscută ca un furnizor de educație înregistrată (REP) a unui Project Management Institute (PMI). Această recunoaștere permite Colegiului de Administrare a Afacerilor să egalizeze toate cursurile de management de proiect oferite la nivel de licență și absolvent pentru a participa la cursuri de pregătire a certificatelor în PMP. Având recunoașterea ca furnizor de educație înregistrat PMI (REP), AUE este acum printre primii furnizori de programe de educație continuă cuprinzătoare legate de domeniul managementului de proiect.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare