Keystone logo
American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

Introducere

AUL GROUP, cine suntem

Grupul AUL înglobează 3 universități internaționale, studenții pot alege de unde își doresc diploma: americani de la International University of Leadership, europeni de la American University of Leadership Marbella, africani de la International School of Leadership, Maroc.

Moduri de învățare

Programele AUL integrează diverse moduri de livrare, cum ar fi accelerată, sincronă, asincronă, hibridă și online, pregătindu-vă să deveniți un membru de succes al comunității fără a interfera cu viața personală sau profesională.

Educație de calitate

Oferirea studenților și cursanților cu abilități și competențe care îi vor face productivi din punct de vedere social și economic, înclinați să contribuie la creșterea și dezvoltarea comunității lor.

Obiective și viziune comune

AUL se angajează să ofere un mediu de învățare incluziv care recunoaște perspectivele multiple de gen, etnie, clasă, vârstă, dizabilități și cultură pe care studenții le aduc experienței AULM.

Oportunități de carieră

Cu o diplomă universitară, este mai probabil să obții un loc de muncă cu beneficii mai bune decât ar face un absolvent de liceu: nu te mulțumi cu mai puțin!

Continuați-vă educația

AUL se angajează să vă ofere un mediu de învățare incluziv, care recunoaște multiplele fațete ale unui mediu internațional.

Atingeți succesul

Absolvenții AUL își pot găsi un loc de muncă în câteva luni de la absolvire, în timp ce studenții absolvenți sunt promovați de către angajatori sau își încep propriile afaceri de îndată ce își termină diploma.

Statistică

 • Studenti internationali:

  98%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  12 la 1

Caracteristici Campus

  Admitere

  Burse și finanțare

  CantitateTermen limită de aplicare
  Fall228,000 USDOctober 20, 2022

  Mărturii studențești

  Cerințe de admitere la program

  Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

  Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

  Locații

  • Orlando

   Orlando, Statele Unite ale Americii

   • Marbella

    Marbella, Spania

    • Casablanca

     Casablanca, Maroc

     Întrebări