Keystone logo
Anglia Ruskin University MBA în Fintech și Data Analytics
Anglia Ruskin University

MBA în Fintech și Data Analytics

Chelmsford, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.100 / per year *

În campus

* taxe cu normă întreagă I studenți din Marea Britanie: £18100 pe an | studenți internaționali: £ 18100 pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Stăpânește cele mai recente progrese în tehnologia financiară și pregătește-te pentru o carieră interesantă într-o zonă aflată în mișcare rapidă, cu MBA nostru în Fintech și Analiză de date în Chelmsford.

Sunteți orientat spre viitor și pasionat de posibilitățile generate de tehnologia blockchain și monedele digitale. Cursul nostru de master în administrarea afacerilor vă va pregăti să vă puneți amprenta într-un domeniu care inovează, se dezvoltă și perturbă continuu și rapid.

Doriți să învățați abilitățile de nivel înalt necesare pentru a crea strategii de tranzacționare bazate pe date, modele financiare și previziuni de afaceri, dar sunteți și ambițioși și doriți să prezentați un pachet complet angajatorilor. Pe lângă cunoștințele tehnice, vă vom învăța cum să utilizați rezultatele pentru a formula strategii de marketing și performanță și vă vom ajuta să vă dezvoltați ca lider.

Știm că experiența de primă mână este importantă și așadar, în calitate de student postuniversitar la ARU, veți avea parte din prima zi pentru a formula soluții inovatoare la problemele din lumea reală. Veți învăța cum să vă creați propriile aplicații și să analizați datele mari folosind R și Python și să utilizați pe scară largă laboratorul nostru de piețe financiare Bloomberg.

Veți beneficia, de asemenea, de oportunități de a crea relații cu vorbitori invitați și la evenimentele FinTech din Londra. Puteți lua un an opțional de plasare în industrie, cu multe firme FinTech din Essex și Londra din care să alegeți.

Vrem să absolviți gata să începeți. De aceea, am lucrat cu angajatori și studenți actuali pentru a ne asigura că predăm cele mai relevante și actualizate cunoștințe și abilități în cursul nostru de MBA Fintech și Analiza datelor.

Vei face parte din Facultatea de Afaceri și Drept a ARU, care găzduiește aproximativ 6.000 de studenți din peste 100 de țări, este fundalul perfect pentru studiile tale și un loc grozav pentru a construi conexiuni cu oameni cu gânduri similare.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare