Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Introducere

1

Aros Business Academy - Mini-MBA și instruire

Ne propunem să punem capăt educației de lider produse în masă și, în schimb, proiectăm educația de conducere Mini MBA, care creează o schimbare notabilă - pentru dvs. și pentru locul de muncă.

International Mini MBA
Vă oferim Mini MBA International , care este complet on-line Mini MBA.

Suntem încrezători că veți fi de acord cu noi
Probabil ați participat la o multitudine de cursuri de conducere captivante, în care ați revenit și ați fost reîncărcați înapoi la lucru. Dar cât de mult din această pregătire a creat o schimbare durabilă pentru dvs.? Dacă urmați statisticile, este foarte puține. La Aros Business Academy , suntem pasionați de crearea acestei schimbări - deci este logic să vă petreceți timp pe un Mini MBA și deci este sensibil pentru locul de muncă care vă trimite. Îl creăm cu măsuri atât de mari, cât și de mici - și unele dintre ele sunt chiar invizibile pentru dvs.

De ce să alegeți un Mini MBA?
Să stabilim mai întâi că un Mini MBA nu este un MBA. Bineînțeles, unul este tentat să spună. Cuvântul "Mini" spune destul de deschis că avem de-a face cu o versiune scurtă, condensată și simplificată a unui MBA. Un MBA durează de obicei doi ani, în timp ce un Mini MBA durează de obicei șase luni. Un Mini MBA este destinat angajaților care au nevoie să-și îmbunătățească cunoștințele și instrumentele în management, dar nu intenționează să urmeze un MBA sau o diplomă în management (datorită timpului, banilor sau înclinației) - cel puțin nu chiar acum. Pot fi lideri cu o vastă experiență în management și pot fi oameni care ar dori să facă următorul pas și să ocupe o poziție de conducere în viitor.

Cel mai important lucru sunt lectorii pricepuți (cu adevărat pricepuți), îndrăgostiți de domeniile lor
Pentru a fi instructor calificat la Mini MBA-urile dvs. trebuie să aveți experiență profesională în leadership, fără îndoială. Care sunt mai mult de 40 de conferențieri, evident, au fost în același timp printre experții de vârf în domeniul lor. Dar cerem mai mult de la ei! Ei trebuie să fie pasionați de ceea ce învață, astfel încât să îi poată implica pe participanți la maxim. Și atunci ei trebuie să fie facilitatori calificați care vă pot vedea provocarea și să relaționeze substanța exact cu TINE. Poate de aceea, 97,9% dintre studenții noștri consideră că lectorul a fost „bun” sau „foarte bun” la ajustarea Mini MBA special pentru ei. O cifră de care suntem relativ mândri, deoarece nu este ușor de realizat. Oferim cele două programe Mini MBA Aros Mini MBA și ABA Mini MBA . De asemenea, oferim Mini MBA în Germania (Deutschland) și în Suedia: Mini MBA Chefsutbildning . Și în Groenlanda: Kursus i Grønland .

Promitem că Mini MBA este personalizat pentru problemele și provocările dvs.
La Aros, suntem foarte mult împotriva alergării rutinei cu același material vechi. Noi credem că veți beneficia la maximum de Mini MBA dacă teoria este pusă în perspectivă a problemelor pe care le întâlniți în viața de zi cu zi și că cazurile sunt legate de linia dvs. de lucru. Prin urmare, veți primi un scurt e-curs de învățare înainte de începutul Mini MBA. Și vă vom trimite un chestionar cu privire la presupunerile și provocările dvs., astfel încât instructorul și experții noștri pot personaliza materialul cursului în funcție de nevoile dvs. exacte.

Locații

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Întrebări