Keystone logo
Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Introducere

De ce AMU?

De la începuturile noastre umil în 2004, Asia Metropolitan University (AMU) a crescut într-o universitate cu drepturi depline, care oferă o gamă largă de programe care dă mărturie despre palmaresul nostru impresionant în cadrul industriei de învățământ privat superior din Malaezia.

În conformitate cu evoluțiile recente din industrie și în cadrul instituției noastre, AMU este axat pe producerea de absolvenți instruiți, calificați, competente pentru piețele interne și internaționale în domeniul științelor medicale și diverse alte discipline. AMU isi propune sa fie "The University of Choice", în peisajul învățământului local și la nivel mondial. Mai presus de toate, ne imaginăm studenții noștri să provină din diverse culturi și fundal, care vor fi în măsură să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea societății și omenirii.

În prezent, AMU oferă o cale de invatamant cuprinzatoare, incepand de la studii de fundație și de diplomă pentru deținătorii de certificate de școală post-secundar, care se pot deplasa apoi la continuarea studiilor universitare. Dincolo de faptul că AMU oferă, de asemenea, o gamă largă de programe de masterat și de doctorat.

Noi am revoluționat abordarea noastră pentru a asigura calitatea și furnizarea programelor noastre academice sunt cele mai înalte standarde, în conformitate cu Malaezia Vision 2020 pentru a transforma națiunea într-o economie cu venituri ridicate, care este durabilă și favorabilă incluziunii.

Pe langa lupta pentru imbunatatirea continua, ne-am repoziționat pentru a satisface schimbările survenite în peisajul industriei învățământului superior din Malaezia prin care ne-am angajat pentru a pregăti absolvenții noștri cu abilitățile și cunoștințele adecvate pentru a intra în forța de muncă competitivă și provocatoare.

Viziune

Pentru a fi la Universitatea de alegere pentru programele Allied Stiinta si Sanatate

Misiune

Pentru a fi în prima linie a asistenței medicale și a educației științifice aliate prin cercetare și predare facilități de stat-of-the-art, susținute cu cele mai noi metode, tehnologii și magazia de date extinse. Pentru a conduce un nou standard de excelență în mediul academic și de cercetare cu scopul unic al studenților care produc, care sunt modele exemplare în societate cu capacitatea de inserție profesională la nivel mondial. Pentru a fi o universitate centrată pe elev, care este ancorat la insufle pasiune pentru învățare și conduce gândirea critică printr-o facultate comise, care sunt cei mai buni în domeniile lor. Pentru a fi o universitate privată din Malaezia recunoscută la nivel mondial pentru asistență medicală de calitate și educația științifică Aliat. Pentru a fi University of Choice în 20 de ani - numele nostru de brand pentru a fi sinonim cu cele mai bune universități din lume. Obiectivele de afaceri | Pentru a fi Cambridge din Asia Marca Essence | Angajamentul față de excelență Poziționarea brandului | Educarea & Empowering Lideri Future Pilonii de brand | Elev-Centrat, Societatea-Centered, Future Focused Valori partajate | Profesionalism, Integritate, Credibilitate Personalitate de brand | Vizionar, Pasionat, aratos

De predare și învățare

La AMU, credem că atunci când elevii sunt angajate, ei învață. În sprijinul acestei credințe, am respecte principiul Kaizen privind îmbunătățirea continuă a abordărilor noastre de predare și învățare, pentru a maximiza calitatea de angajare elev. Acest lucru este în cazul în care auditurile noastre programate în mod regulat în clasă și desigur precum și evaluări lector servesc ca mecanisme importante de feedback. Fundamental, noi credem într-un model de predare și învățare-elev-centrice. Noi recunoaștem că studenții noștri au diverse stiluri de învățare și să se străduiască pentru a dezvolta metodologia cea mai eficientă de predare, care va optimiza procesul de învățare. Pentru a asigura o aliniere între cerință curriculum și livrare reale, am introdus, de asemenea, un sistem de baze de date pentru a gestiona postarea clinice elevilor, care este o componenta critica a programelor noastre de stiinta de sanatate.

Evaluări formează un aspect integrantă a metodologiei noastre de predare. Evaluarea noastră de învățare a elevilor depinde de alinierea, din programa evaluată programa aprobată și curriculum-ul predat. Lucrări de examinare și script-uri răspuns sunt supuse panouri interne de experți subiectul, precum și evaluările externe între moderatorii desemnați de la alte instituții locale și internaționale de învățământ superior. Între timp, Senatul AMU și comisiile sale, cum ar fi Comitetul Universitar Academic (UAC) și Universitatea de examinare (UEB) servesc drept cea mai înaltă autoritate de a monitoriza, evalua și de a face recomandări cu privire la evaluările elevilor și de a stabili fiabilitatea lor, valabilitatea, acuratețea și corectitudinea .

Locații

  • Kuala Lumpur

    Asia Metropolitan University Kuala Lumpur G-8, Jalan Kemacahaya 11, Taman Kemacahaya, 43200 Cheras, Selangor , , Kuala Lumpur

Întrebări