Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Asian Institute of Technology - School of Management

Asian Institute of Technology - School of Management

Asian Institute of Technology - School of Management

Introducere

Institutul Asian de Tehnologie din Asia (AIT) este un institut de conducere internațional de învățământ superior din Thailanda, care promovează schimbările tehnologice și dezvoltarea durabilă în regiunea Asia-Pacific prin intermediul învățământului superior, al cercetării și al outreach-ului. Cu sediul în Bangkok în 1959, AIT ca o universitate a devenit o instituție de conducere regională postuniversitare și lucrează în mod activ cu partenerii publici și privați din sectorul în întreaga regiune și cu unele dintre cele mai bune universități din lume.

Recunoscut pentru etosul multinațional, multicultural, Institutul funcționează ca o comunitate internațională de sine stătătoare în campusul său situat la 40 km (25 mile) nord de Bangkok, Tailanda.

Misiunea AIT:

"Pentru a dezvolta profesioniști cu înaltă calificare și dedicați, care joacă un rol de lider în dezvoltarea durabilă a regiunii și integrarea sa în economia mondială."

UNELE CIFRE CHEIE

- 1700+ studenți din 60 de țări / teritorii
- 19800+ absolvenți din 90 de țări / teritorii
- 29000+ stagiari de scurtă durată din 70 de țări / teritorii
- 75 Facultatea internațională recrutată din 20 de țări
- 101 adulți / Facultatea de vizitare
- 500 de membri ai personalului de cercetare și asistență din 30 de țări
- Aproximativ 450 de proiecte sponsorizate de cercetare în valoare de 1,6 miliarde de Baht Thai (THB)
- 300 de parteneri
- 33 membrii consiliului de administrație din 19 țări
- 3 școli
- 1000 de cursuri oferite
- 24 de centre de cercetare și de outreach
- Cifra de afaceri operațională: 1,2 miliarde ThaiBaht (THB)

AIT Oferte
- Diplome de masterat: MBA, MEng, MSc
- Programe Executive Masterat
- Diplome de doctorat: DEng, DTechSc, PhD
- Programe de diplomă și certificate
- Un program intensiv de limbă engleză și un program academic de legătură
- Cursuri de formare continuă non-grad pentru practicanți profesioniști

Școala de Management AIT (SOM) a fost înființată în octombrie 1987 pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai numeroase din Asia pentru studii superioare în management. În conformitate cu misiunea AIT, obiectivul SOM este de a face o diferență în calitatea educației și a practicilor de management în regiunea Asia-Pacific, ceea ce duce la o dezvoltare durabilă, lider tehnologic, spirit antreprenorial, crearea de bogăție și mândrie. SOM crede în dezvoltarea de lideri de corporatii nu doar pentru prezent, ci și pentru viitor, pentru a face față provocărilor generate de schimbările sociale, economice, politice și tehnologice dramatice din Asia. Programele de la SOM oferă un avantaj competitiv unic pentru manageri și viitori lideri în regiune.

Misiunea noastră este de a dezvolta lideri responsabili social și vizionar, care poate impulsiona creșterea durabilă a afacerilor pentru prosperitatea Asia și dincolo de aceasta.

Viziunea noastra este de a deveni lider creatorul și diseminatorul cunoștințelor de management din Asia, practici și valori.

Locații

  • Rangsit

    AIT School of Management Asian Institute of Technology, 58 Moo 9, Km. 42, Paholyothin Highway, Klong Luang, Pathumthani 12120, Thailand, Tambon Khlong Nung, Amphoe Khlong Luang, Chang Wat Pathum Thani, 10110, Rangsit

Programe

Întrebări