Keystone logo
Asian Institute of Technology - School of Management Mba
Asian Institute of Technology - School of Management

Mba

Rangsit, Thailanda

22 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

THB 1.050.000

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală

AIT Școala de Management oferind top MBA în Thailanda. Curriculumul MBA este un program cuprinzător menit să ofere abilități conceptuale, analitice și personale pentru a ajuta participanții să fie pregătiți pentru a fi manageri eficienți într-un mediu de afaceri internațional. Este interdisciplinar, combinând elemente din inginerie, economie, psihologie socială și management.

Programul nostru MBA încurajează învățarea participativă și folosește o varietate de metodologii interactive de învățare astfel încât elevii să poată învăța ultimele concepte, tehnici și instrumente de management și, mai important, să dezvolte abilitățile și atitudinea de a asculta și înțelege alții, gândirea holistică, luarea deciziilor, comunicarea și negocierea.

Obiective

Pentru a dezvolta manageri cu o perspectivă internațională, care poate gestiona în mod strategic, în scopul de a asigura competitivitatea organizațională și creșterea într-un mediu tehnologic și de afaceri dinamic.

Valoare

  • Oferă oportunități de a învăța într-un mediu multi-național și multi-culturale;
  • Să dezvolte o înțelegere și capacitatea de a aplica tehnici moderne de management;
  • Să dezvolte competențe relevante în identificarea, înțelegerea, analiza și eficient rezolvarea provocărilor de management și probleme în ambele organizații publice și private;
  • Oferă expuneri internaționale și multi-culturale la diferite sisteme și experiențe de management, prin accesul nostru la rețelele internaționale excelente ale instituțiilor partenere din Europa, America și Asia;

Structura programului de MBA

Curriculum MBA este format din 10 cursuri obligatorii de 3 credite fiecare (30 credite) și 6 credite de MBA proiect cu o opțiune pentru 12 credit studiu de cercetare.

Cursuri obligatorii

1. Contabilitate pentru luarea deciziilor
2. Analiza afacerilor pentru deciziile de management
3. Antreprenoriatul și întreprinderile noi
4. Corporate Finance
5. Conducerea și organizarea
6. Economie managerială
7. Gestionarea tehnologiei și a inovării
8. Managementul marketingului
9. De gestionare a operațiunilor
10. Strategie și sustenabilitate corporativă

Proiect / opțiune de cercetare

Programul de gradul MBA are două opțiuni de absolvire - opțiunea de proiect MBA și opțiunea de studiu de cercetare. Cerința minimă de credit pentru MBA este de 36 de credite, iar opțiunea de studiu pentru cercetare este de 48 de credite.

Opțiunea de MBA Proiectul este conceput pentru cei care doresc să urmeze o carieră în sectoarele privat și public precum și activitatea în consultanță. Proiectul MBA se concentrează pe planificarea managerială, luarea deciziilor și rezolvarea problemelor în contexte organizaționale.

Opțiunea Studiu de cercetare este recomandată numai celor care sunt interesați de un studiu aprofundat pe teme specifice.

Cerințe de intrare

  • să dețină o diplomă de licență (4 ani) sau echivalentul acesteia, într-un domeniu de studiu adecvat de la o instituție recunoscută;
  • minim CGPA 2,75 în gradul de licență;
  • au un nivel acceptabil de competență în limba engleză *.
  • Experiență de lucru minimă de un an (critică pentru acordarea bursei)
  • Este posibil ca solicitanții de burse să fie obligați să apară pentru un test de admitere.

* Programele AIT se desfășoară în limba engleză, media oficială a Institutului de comunicare. Solicitanții trebuie să prezinte dovezi de competență în limba engleză prin prezentarea unuia dintre următoarele scoruri internaționale de testare: TOEFL, IELTS sau TOEIC. Scorurile așteptate sunt: ​​TOEFL Internet bazat pe 79 / bazate pe calculator 213 / pe bază de hârtie 550; IELTS 6.0; TOEIC 750.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare