Keystone logo
© Eva Dang
Aston Business School

Aston Business School

Aston Business School

Introducere

La Aston Business School este ambiția noastră de a vă ajuta să profitați la maximum de a ta. Portofoliul nostru Master a fost proiectat în strânsă colaborare cu mediul de afaceri și industrie în Marea Britanie și pe plan internațional, oferindu-vă o platformă ideală pe care să-ți construi cariera viitoare. acreditare impresionant, o reputație la nivel mondial și personalul care poate transmite beneficiul experienței comerciale autentice va spori perspectivele și progresia bolii.

Structurile noastre de curs vă permit să câștige seturi de calificare necesare pentru a reuși la locul de muncă competitiv de astăzi, cum ar fi de negociere, comunicare, leadership, lucrul în echipă și gândirea inovatoare. Este aptitudini, cum ar fi cele care țin absolvenții noștri foarte căutat de către unii dintre organizații din lume. Inovatoare, fundamentate și relevante, amploarea cursurilor și diversitatea comunității studenților vă va oferi o perspectivă rotunjită, internațională, făcându-te gata pentru viață în prim-planul de afaceri.

De ce sa studiezi CU NOI?

Acreditare triplu: Suntem printre elita de 1% din scoli de afaceri la nivel mondial , cu acreditare tripla de la AMBA, AACBS și equis. Angajabilitate: Avem un palmares excelent pentru producerea de absolvenți cu înaltă utilizabili. Am fost clasat pe locul 2 în Marea Britanie și 8 în lume pentru o carieră de Financial Times în 2013. Cariere dedicate Suport: Serviciul nostru de carieră oferă o la un suport, planificarea de locuri de muncă și posibilitatea de a participa la târguri de locuri de muncă campus, ateliere de lucru, webinarii și centre de evaluări simulate. După ce a absolvit elevii noștri au obținut roluri printre unele dintre organizațiile de top din lume, inclusiv BNP Parabis, PwC, Rolls Royce, Deutsche Bank, Bank of America și IBM Systems. Burse de studiu: Dorim să ne asigurăm că cei care au dorinta si abilitatea de a studia , de asemenea , posibilitatea. De aceea, avem o varietate de burse disponibile pentru potențialii studenți pentru a ajuta ușura presiunea financiară de a continua studiile. Full-up la zi detalii pot fi găsite pe site-ul nostru. Locul de amplasare: campusul nostru se bazează chiar în inima orașului vibrant al doilea interesant Birmingham, acasa , la peste 50.000 de studenți din Birmingham este cel mai tanar oras important din Europa. După ce a fost recent clasat pe locul cel mai bun oraș din Marea Britanie in afara de Londra pentru a stabili o afacere Birmingham este un loc minunat pentru a studia, de muncă și de a trăi.

programe de Master la Aston Gama noastră de specialitate de programe de Master combină industria de predare relevante cu o serie de carieră creșterea beneficiilor suplimentare, create pentru a face să ieșiți în evidență din mulțime. Serviciile disponibile pentru studenții noștri includ:

Master serviciu dedicat cariera consilier care acoperă una la un sprijin, planuri strategice de carieră, ajuta la dezvoltarea CV-ul și LinkedIn și interviu de pregătire La târgurile de locuri de muncă campus atragerea de peste 200 de angajatori în fiecare an Programe de schimb la una din multele lumii noastre instituții partenere clasă stagii postuniversitare de îndrumare Programele de studii de limbi străine.

Aston MBA Aston MBA se bazează pe cercetarea noastră lider mondial în afaceri internaționale și în rețeaua noastră globală de conexiuni corporative pentru a te transforma intr-un lider de afaceri dinamic și agil. Noi lucrăm cu tine pentru a mări capacitățile și pentru a maximiza performanța, permițându-vă pentru a deveni un executiv receptiv, care este bine echipat pentru a lua decizii dintr-o perspectivă globală. După ce a fost recent clasat pe locul 1 in Marea Britanie si 2 in lume pentru randamentul investițiilor de The Economist o valoare bună MBA 2014 Aston MBA este un program intensiv care afunda studenții în principiile de gândire strategică într-un context de afaceri. MBA este disponibil ca 12 luni cu normă întreagă sau un program intensiv on-line flexibil 27 luni.

Află mai multe Vizitați site-ul nostru pentru mai multe informații despre studierea un Master sau MBA la Aston.If aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere prietenos.

Master:

Admitere postuniversitare Oficiul Tel: 44 (0) 121 204 3200 E-mail: [email protected]

MBA:

Biroul de MBA Tel: 44 (0) 121 204 3100 E-mail: [email protected]

Locații

  • Birmingham

    Aston Business School, Aston University, Aston Triangle, B4 7ET, Birmingham

Întrebări