Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Introducere

Aston Online aspiră să fie destinația principală din Marea Britanie pentru educația online, permițând unei comunități globale de cursanți să reușească în muncă și în viață printr-o experiență de învățare flexibilă, centrată pe student.

Portofoliul nostru de programe în domeniul științei, al tehnologiei și al întreprinderilor va stimula capacitatea de inserție profesională și mobilitatea socială, abordând problema locurilor de muncă cu cerere ridicată și a deficitului de competențe la nivel local, național și global.

Prin pedagogie inovatoare și tehnologie de ultimă generație, Aston Online va pregăti absolvenți la nivel mondial cu leadership, management și competențe antreprenoriale pentru economia digitală.

Explorați o gamă variată de programe adaptate pentru cursanții globali. Beneficiați de o învățare online flexibilă, de un corp profesoral expert și de o educație concepută pentru a reflecta cerințele problemelor din "lumea reală".

Am fost preselectați pentru Școala de afaceri a anului în cadrul premiilor Times Higher Education Awards 2023.

Universitatea Aston este Universitatea Anului Runner Up pentru ocuparea forței de muncă pentru absolvenți în The Times and Sunday Times University Guide 2024.

Aston Business School face parte dintr-un grup de elită al școlilor de afaceri globale care dețin standardul de aur al acreditării "triple-crown" de la AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBAs) și EQUIS (EFMD Quality Improvement System).

Universitatea Aston a primit tripla medalie de aur pentru programele de licență - cel mai înalt rating posibil pentru Cadrul de excelență în predare (TEF).

Aston Online grade

Cu o diplomă online la Aston University, puteți studia oriunde în lume, în ritmul propriu și primiți sprijin dedicat pe tot parcursul. Proiectate cu flexibilitatea în minte, acestea sunt perfecte pentru cei care doresc să studieze în jurul angajamentelor de muncă și de viață.

Veți face parte dintr-o comunitate de învățare online vibrantă și veți fi alături de studenți din întreaga lume. Platformele noastre digitale personalizate înseamnă că puteți obține ajutor de la tutori experți atunci când aveți nevoie, puteți accesa materiale de învățare și puteți beneficia de o combinație de cursuri, evenimente live și interacțiune online cu colegii și personalul.

Admitere

**Diplomă echivalentă în străinătate recunoscută de Universitatea Aston**

Cerințele de intrare pentru programele de licență sunt de obicei:

- BBB (ofertă standard)

- BBC (cu EPQ sau Core Maths nota minimă B)

- BBC (ofertă contextuală)

Cerințele de intrare pentru programele postuniversitare sunt de obicei:

- O diplomă din Regatul Unit 2:2 (cu onoruri inferioare de clasa a doua) sau echivalent internațional

* Cunoștințele de limba engleză sunt evaluate în timpul admiterii. Dacă avem nevoie de dovezi ale abilităților dvs. de limba engleză, vă putem solicita să susțineți unul dintre testele recunoscute, cum ar fi IELTS.

How to Apply

Angajamentul nostru de a ușura procesul de studiu se reflectă în modul nostru simplificat și rapid

procesul de aplicare.

Pasul 1: Vorbește cu un consilier de recrutare a studenților

Echipa noastră cu cunoștințe vă va ajuta să vă ghidați prin procesul de aplicare și să vă răspundeți la orice întrebări pe care le aveți despre volumul de studii, detalii despre calificările echivalente din țara dvs., taxe sau cum funcționează studiul online. Sunați: +44 (0) 121 824 6374

Pasul 2: Furnizați documentele dvs

Vă vom sfătui cu privire la documentele pe care trebuie să le furnizați pentru a vă procesa cererea, cum ar fi premiile anterioare de calificare sau CV-ul dvs. actual. Pentru ușurință, documentele pot fi trimise prin e-mail direct consilierului dumneavoastră dedicat.

Pasul 3: Aflați dacă aveți un loc

Vă vom completa cererea și vom lua o decizie pe baza criteriilor de intrare. Solicitanții pot

de obicei, așteptați o decizie în termen de trei zile lucrătoare.

Pasul 4: Acceptați-vă oferta

Solicitanții de succes vor primi o scrisoare de ofertă oficială care oferă informații precontract.

Aceste informații le permit solicitanților să ia o decizie informată dacă acceptă sau nu o ofertă de a studia cu noi.

Pasul 5: Asigurați-vă locul

Pentru a vă asigura locul în program, va trebui să plătiți un depozit, care va fi dedus din taxa totală de școlarizare.

Burse și finanțare

We offer a range of scholarships to ensure that anyone qualified to come to Aston University can do so, regardless of their financial circumstances. We are committed to supporting the most talented and hardworking students to achieve their potential through schemes that help lower tuition and living costs. Scholarships awarded by Aston are discounted from your tuition fees.

Scholarships for UK students are listed below:

 • Aston Achievement / Vice Chancellor's Achievement Scholarship
 • Aston Forward Scholarships
 • Aston Support Scholarship
 • Aston Mature Adult Learners Scholarship
 • Aston Aspiration Scholarship
 • Aston Extra Scholarship
 • Aston Placement Scholarship
 • The Ernest Edward Scholarships for Asylum Seekers
 • Mercedes HPP Scholarships
 • MSc Motorsport Scholarship Programme
 • MSc Applied Artificial Intelligence Scholarship

Clasamente

Triplu Aur:

Universitatea Aston a fost distinsă cu Triple Gold – cea mai mare evaluare posibilă pentru Cadrul de excelență în predare (TEF) 2023.

Cadrul de excelență în predare (TEF) este o schemă națională condusă de Oficiul pentru Studenți (OfS). Evaluează și evaluează universitățile și colegiile pentru excelență peste un set de cerințe minime de calitate și standarde academice. Universitatea Aston a obținut cea mai bună calificare TEF posibilă – Gold general și Gold pentru ambele aspecte care stau la baza: Experiența studenților și Rezultatele studenților.

Locul locului pentru angajarea absolvenților:

Universitatea Aston este pe locul secund pentru angajarea absolvenților în The Times și Sunday Times University Guide 2024. The Times și Sunday Times Good University Guide ocupă acum Universitatea Aston pe locul 38 la nivel național, o îmbunătățire cu șapte locuri față de 2023. Universitatea este clasat la 18 pentru perspectivele de absolvent și la 22 pentru rata de continuare.

Top 25 Universitatea din Marea Britanie:

Universitatea Aston este pe locul 25 în Marea Britanie în Ghidul Universității Guardian, 2024.

Printre cei mai buni din lume pentru afaceri și management:

Aston University has risen to 66th place in the world (and into the top 10 in the UK) in the 2024 QS World Rankings by Subject for Business and Management Studies.

Câștiguri restante după absolvire:

Absolvenții Universității Aston sunt printre cei mai bine plătiți din țară la cinci ani de la absolvire, potrivit noilor date publicate de Departamentul pentru Educație.

Datele privind rezultatele educației longitudinale (LEO) din 2022 arată că absolvenții angajați de la Universitatea Aston au al 16-lea cel mai mare salariu mediu la cinci ani după absolvire, la 33.400 de lire sterline.

Top 30% dintre instituțiile globale:

Universitatea Aston este pe locul 446 în clasamentul QS World University Ranking 2024, plasând Universitatea în primele 30% dintre instituțiile globale și locul 46 la nivel național.

Cele mai importante premii din ultimii ani includ:

Universitatea Anului, 2020 (The Guardian)

Universitatea antreprenorială remarcabilă, 2020 (Times Higher Education Awards)

Premiul Gold Athena SWAN pentru impactul asupra egalității de gen

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Birmingham

  Aston Street, B4 7ET, Birmingham

Întrebări