Keystone logo
Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Introducere

Despre Scoala - Cebu City, Filipine

Ateneo Graduate School of Business își propune să fie o instituție educațională de conducere din regiunea Asia-Pacific, pentru practicienii care doresc să devină lideri de afaceri profesioniști și etici care se angajează să construiască națiuni.

Instituția oferă programe care să susțină o tradiție de servicii și un standard ridicat de excelență academică, pentru a ajuta practicanții în afaceri să-și atingă întregul potențial și creștere: programul Standard MBA, programul MBA Middle Management, programul Ateneo-Regis accelerat MBA, Program de sănătate MBA, și masterat în spirit antreprenorial.

Campusul Cebu a fost una dintre aceste locații. A fost deschisă în 2001 în clădirea CCI din Pier 3. În 2006, școala sa transferat în campusul său actual din Cebu Business Park.

Profesorii de la Rockwell au călătorit la Cebu la fiecare câteva săptămâni pentru a preda orele acolo. Campusul Cebu a oferit inițial numai programul Ateneo-Regis. Rockwell a decis să ofere un singur program de testare a pieței MBA din Cebu. Ei au dat site-ul un an pentru a dovedi că există un potențial real de a deține un campus permanent în afara orașului în oraș. Campusul a început cu doar două discipline oferite pe termen și 20 de studenți inițiali. Astăzi, programul Regis oferă trei subiecte pe termen. În medie, în fiecare clasă există 25 de elevi sau mai mulți.

În 2002, Centrul Ateneo pentru Educație Continuă a început să ofere cursuri scurte în diverse discipline de lucru în Cebu. În 2008, standardul MBA a fost inclus în programele oferite.

Primul lot de studenți Ateneo MBA a absolvit în 2004. Până în prezent, au fost 78 de absolvenți de la site-ul Cebu.

Viziunea noastra

Pentru a fi o instituție de conducere de conducere de conducere în regiunea Asia-Pacific, pentru practicienii de afaceri care doresc să devină un lider de afaceri profesionist și etic, dedicat construcției națiunii.

Misiunea noastră

Ca instituție iezuită a cărei identitate și scop derivă dintr-o tradiție de serviciu și un standard de excelență academică, suntem angajați să:

 • Dezvoltarea și cultivarea liderilor de afaceri din mediul de afaceri, a managerilor și a antreprenorilor care sunt ghidați de principii, imbold cu un sentiment de serviciu și echipați cu abilități manageriale eficiente. Credem că expertiza fără integritate este goală, integritatea fără expertiză este ineficientă, iar expertiza și integritatea fără serviciu sunt irelevante.
 • Furnizarea de programe relevante și orientate la nivel global, prin utilizarea metodologiilor de învățare facilitare care integrează dimensiunile tehnice, tehnologice, politice și etice și producând contribuții intelectuale în sprijinul dezvoltării disciplinei, practicii și predării afacerilor și managementului. Credem că rigurozitatea intelectuală și forța caracterului constituie fundamentul esențial pentru profesioniștii din domeniul afacerilor.
 • Îmbunătățirea creșterii personale și profesionale a cadrelor și personalului nostru. Credem că succesul în îndeplinirea misiunii noastre este decis de dedicația membrilor organizației noastre.
 • Pe baza experienței facultății noastre, a diferitelor unități ale universității și a partenerilor noștri strategici, în timp ce abordăm provocările tehnologiei și concurenței în mediul intern și global. Considerăm că, pentru a valorifica resursele diferitelor noastre părți interesate într-o manieră interactivă și integrată, vom rămâne eficienți și relevanți în schimbarea timpului.

Pe măsură ce urmăm aceste angajamente, ne străduim să depășim lacunele din comunitățile noastre și din țara noastră, astfel încât oamenii noștri să poată realiza vieți drepte și bune.

Mesaj din partea decanului

Bine ați venit la Ateneo Graduate School of Business! Deși studenții au multe motivații diferite pentru a-și desfășura studiile universitare în domeniul afacerilor, îmi imaginez că majoritatea studenților noștri vin la noi din dorința de a-și dezvolta potențialul la maxim de capacitatea lor; dorința de a le elibera capabilitățile, astfel încât aceștia să poată obține performanțe mai bune pentru organizațiile lor, fie ca manageri, fie ca antreprenori. În dorința de a crea un viitor mai bun pentru voi înșivă, sper că nu vă veți uita responsabilitatea de a include alții în planurile voastre . Sper că undeva în visul tău de a "construi un viitor mai bun", îți amintești să faci mâine nu doar mai bine pentru tine înșine, ci și pentru oamenii și comunitățile din jurul tău. Cadourile și talentele noastre nu ne-au fost date pentru a fi folosite exclusiv în beneficiul nostru, ci pentru a fi împărtășite cu ceilalți, astfel încât toată lumea să poată beneficia. Aici, la AGSB, credem cu entuziasm că educația dvs. este incompletă dacă se concentrează numai pe formarea tehnică; ignoră formarea. Nu putem doar să vă ajutăm să obțineți abilitățile pentru a vă conduce mai bine organizația; trebuie să vă ajutăm să deveniți o persoană totală.

Credințele noastre de bază sunt perfect încapsulate în acest extras din declarația noastră de viziune.

 • Expertiza fără integritate este goală.
 • Integritatea fără expertiză este ineficientă.
 • Expertiza și integritatea fără serviciu sunt irelevante.

Sperăm că toți studenții și absolvenții noștri vor lua acest lucru la inimă. Este o mare plăcere să vă urez bun venit în comunitatea AGSB!

RODOLFO P. ANG - Decan, Ateneo Graduate School of Business

Premii și distincții

 1. B-School Leadership Award pentru excelență în educație, leadership și predare
  • Dată de Congresul Mondial al Educației din Mumbai, India, pe 29 iunie 2012

 1. Cel mai bun premiu pentru școli de afaceri pentru leadership-ul inovării
  • Dată de către OCP Asia la Suntec Convention Center din Singapore, la 22 iulie 2011

 1. Nr. 1 Scoala MBA
  • Având în vedere Comisia pentru educație superioară - Asistență financiară pentru educația privată (CHED-FAPE)

 1. Centrul de Dezvoltare și Excelență (timp de șase ani)
  • Acest lucru a fost dat de Comisia pentru Învățământul Superior (CHED), Filipine

 1. Premiul People People Power
  • Având în vedere AGSB pentru misiunea sa excelentă pe "Doctori la Barrios" pe SY 2002-2003

 1. Premiul Thomas A. Kennedy pentru misiunea de excelență
  • Având în vedere de către New Ventures de Regis University ca recunoaștere pentru o creștere remarcabilă și continuă în dezvoltarea de programe accelerate și de învățare pentru adulți.

 1. Starea autonomă (27 octombrie 2003 - 26 octombrie 2008)
  • Dată de Comisia pentru Învățământul Superior (CHED) la 28 noiembrie 2003

 1. Inter-MBA Jocuri Campionul general de 14 ani drept
  • 1999-2012

Locații

 • Cebu City

  Cebu Holdings Center, Cardinal Rosales Ave, , Cebu City

Întrebări