Keystone logo
Antioch University

Antioch University

Antioch University

Introducere

Antioch University oferă educație centrată pe elev pentru a împuternici studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a duce vieți semnificative și pentru a promova justiția socială, economică și de mediu.

Universitatea oferă programe academice de calitate relevante pentru nevoile cursanților de astăzi. Acesta îmbrățișează învățarea experiențială prin conectarea rezultatelor educaționale cu experiența din lumea reală a tuturor membrilor comunității sale de învățare. Universitatea educă întreaga persoană cultivând creșterea personală, idealismul pragmatic și obiectivele profesionale.

Universitatea își menține un angajament istoric în promovarea justiției sociale și a binelui comun. Studenții absolvesc Antioch University din Antioch University cu un sentiment sporit al puterii și al scopului lor în calitate de cărturari, practicieni și cetățeni globali.

Universitatea alimentează comunități incluzive de cursanți, inspirând diversitatea gândirii și a acțiunii. Antioch University angajează și susține vitalitatea educațională, culturală și de mediu a diverselor comunități regionale, naționale și internaționale pe care le deservesc.

Locații

 • Yellow Springs

  Dayton Street,900, 45387, Yellow Springs

  • Keene

   Avon Street,40, 03431, Keene

   • Culver City

    Corporate Pointe,400, 90230, Culver City

    • Seattle

     3rd Avenue,2400, 98121, Seattle

     • Yellow Springs

      Dayton Street,900, 45387, Yellow Springs

      Întrebări