Keystone logo
Ajman University Master of Business Administration (MBA)
Ajman University

Master of Business Administration (MBA)

Ajman, Emiratele Arabe Unite

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

AED 2.000 / per credit *

În campus

* CRH totale: 36

Introducere

Ajman University s-a străduit întotdeauna să ofere programe academice care nu numai că îndeplinesc cerințele de angajare ale Emiratelor Arabe Unite și CCG, ci și dezvoltă persoane care pot contribui la progresul economic și social al Emiratelor Arabe Unite și CCG. Programul de MBA oferit de Colegiul de Administrare a Afacerilor este de calitate națională și internațională, care poate satisface nevoile studenților pentru a-i transforma în indivizi capabili care să-și satisfacă nevoile actuale de angajare și să vizualizeze tendințele viitoare de afaceri, concurența, planificarea și strategia. .

După finalizarea programului de MBA, absolvenții vor putea opera în organizații naționale și multinaționale oferind soluții de relevanță profesională și contribuind la avansarea afacerilor și a economiei.

Colegiul de Administrare a Afacerilor a câștigat prestigioasa acreditare AACSB International, una dintre cele mai mari și mai specializate acreditări pe care o școală de afaceri le poate câștiga.

Mai puțin de 6% dintre școlile de afaceri din lume dețin acreditare AACSB. AU este acum una dintre cele 10 universități din Emiratele Arabe Unite care revendică această distincție.

Programul de MBA are următoarele trei piese:

  1. Human Resources Management
  2. Financial Management
  3. Marketing

Program Mission

Misiunea programului de MBA al Ajman University este de a îmbunătăți abilitățile, competențele și capacitatea de angajare a unui amestec divers de indivizi pentru poziții în conducere și management.

Admitere

Despre Școală

Întrebări