Keystone logo
Augusta University Hull College of Business MBA Hull
Augusta University Hull College of Business

MBA Hull

Summerville, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MBA Hull vă va oferi abilitățile, experiența și rețeaua profesională necesare pentru a avansa în mediul de lucru extrem de competitiv și dinamic de astăzi.

OPȚIUNEA CAMPUSULUI

Cursurile MBA sunt predate de renumitele facultăți Hull College, care facilitează un mediu de învățare antrenant într-un format de curs față în față.

Pe măsură ce progresați prin cursuri, există oportunități de a vă dezvolta rețeaua și abilitățile profesionale dincolo de clasă. Ateliere de dezvoltare profesională și evenimente de rețea sunt planificate pe tot parcursul programului pentru a vă ajuta cu avansarea în carieră, personală și profesională.

OPȚIUNE ONLINE

Georgia WebMBA este un program de diplomă online conceput pentru profesioniștii care doresc să-și câștige diploma fără restricțiile orelor și locațiilor stabilite.

Georgia WebMBA de la Universitatea Augusta este un program de cohortă, bazat pe echipe, conceput pentru profesioniștii care lucrează. Experiența începe cu o orientare personală în Atlanta, urmată de două cursuri pe semestru timp de cinci semestre consecutive. Programul online oferă o diplomă accelerată acreditată la nivel internațional printr-un consorțiu de colegii din Georgia.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MBA în Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Master în Administrarea Afacerilor și Management (MBA)
  • Madrid, Spania
  • Online Spain
 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbaidjan