Keystone logo
AUM American University of Malta MBA în Managementul turismului și al ospitalității
AUM American University of Malta

MBA în Managementul turismului și al ospitalității

Cospicua, Malta

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.500 / per semester *

În campus

* plus taxa de admitere unică: 1500 EUR + taxa de înregistrare: 400 EUR anual + taxa de activitate: 200 EUR anual

Introducere

Obiectivul general al MBA în Managementul turismului și al ospitalității este de a insufla cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a conduce cu succes o afacere în domeniul turismului și al ospitalității într-o economie globală. Managerii de succes își asumă responsabilitatea de a concepe și de a implementa o strategie în concordanță cu obiectivele pe termen lung ale unei industrii, de a gestiona operațiunile de servicii turistice și de ospitalitate și de a supraveghea angajații. Aceștia sunt responsabili de rezolvarea unor probleme aplicate care implică aspecte de management financiar, analiză și strategie de afaceri, vânzări și marketing, aspecte juridice, management strategic, marketing, strategie de comunicare, comerț electronic și management. Mediul în care își desfășoară activitatea managerii de succes este frecvent incert și supus unor constrângeri dificile. Absolvenții Universității Americane din Malta vor avea abilitățile de gândire critică și cadrul analitic necesar pentru a lua decizii dificile în afaceri care afectează mai multe părți interesate.

Cursul oferă o educație riguroasă în domeniul afacerilor, bazată pe o bază solidă în domeniile funcționale ale afacerilor în turism și ospitalitate, îmbunătățită cu abilități de analiză și gândire critică. Programul de studii se bazează pe cunoștințele fundamentale cu concluziile cercetărilor actuale, ceea ce duce la perspectiva multidisciplinară necesară pentru a conduce o afacere de succes în industria turismului și a ospitalității.

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să lucreze într-un rol managerial în industria turismului și a ospitalității, ocupându-se de afaceri, servicii și management în domeniul turismului și al ospitalității. Acest curs se adresează, de asemenea, celor care au o anumită experiență de lucru în domeniu și care ar dori să-și îmbunătățească eficiența și competența.

Detalii despre program

  • Durata programului: 18 luni.
  • Credite necesare pentru obținerea diplomei: 46 credite US / 92ECTS.
  • GPA necesară pentru a obține diploma: 3.0 sau mai mare.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

</p>

Despre Școală

Întrebări