Keystone logo
American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

Introducere

Misiune

O Universitatea Americana din Ras Al Khaimah (AURAK) este o, publică, de stat, non-profit, institutie coeducational independentă care oferă diplome universitare și postuniversitare. AURAK este o instituție de învățământ superior, care oferă programe academice cuprinzătoare bazate pe modelul nord-american și caracteristicile culturale ale regiunii Golfului. Programele sale de licență combină o pregătire solidă în acest subiect major, cu o pregătire generală largă, iar programele sale de absolvent pregăti studenții pentru cerințele vieții profesionale.

AURAK este angajat la cele mai înalte standarde de predare, cercetare, etică, și de servicii pentru comunitate, iar absolvenții săi sunt pregătiți să fie indivizi cunoscători, bine gândite, creativi și responsabili.

Viziune

Universitatea Americana din Ras Al Khaimah va fi o instituție de conducere a învățământului superior prin impactul educației sale și cercetării asupra regiunii.

Obiectivele strategice

Să dezvolte programe academice inovatoare, provocatoare și de înaltă calitate, care sunt relevante, în funcție de cerere, și a stabilit Universitatea în prima linie a educației în EAU și din regiune.

A construi un mediu de învățare centrată pe elev, care promovează abilități avansate de gândire critică, stimulează creativitatea și insuflă un angajament în favoarea învățării pe tot parcursul vieții.

A crea un mediu care apreciază diversitatea, promovează înțelegerea culturală, și promovează responsabilitatea civică.

Menține un program de viata de student, care se concentreaza pe nevoile elevilor: una care îi face să se poată adapta profesional la medii multiculturale, la nivel mondial, precum și de a deveni cetățeni responsabili.

Sprijin și pentru a promova dezvoltarea personală și profesională a facultății și a personalului pentru a realiza potențialul și să contribuie la misiunea Universității.

Să stabilească legături și legăturilor cu întreprinderile regionale și internaționale și instituțiile de învățământ pentru a satisface nevoile reciproc avantajoase și pentru a răspunde la tendințele emergente.

Să dezvolte capacitatea de a avansa cunoștințele și de a crea un mediu durabil prin cercetare relevante, care servește emiratul Ras Al Khaimah, regiune mai mare, și în lume.

Să dezvolte și să mențină o asigurare a calității și a sistemului de eficiență instituțională care se angajează Universitatea din activitățile în curs de desfășurare, integrate, la nivel de instituție, bazată pe cercetare care au ca rezultat îmbunătățirea calității instituționale și de a demonstra îndeplinirea efectivă a misiunii Universității prin obiectivele sale strategice.

De a promova dezvoltarea profesională dinamică pentru clienții și munca în folosul comunității pentru a satisface nevoile de afaceri, guvern, și unități de învățământ Ras Al Khaimah și comunitatea din Emirate.

Valorile

Oameni

Pentru a crea un mediu de învățare al elevilor, care se dezvoltă înțelegerea socială și culturală pentru creșterea individuală și grija pentru alții; pentru a construi abilități de independență, de auto-direcție, gândirea critică și reflexivă, inovație și spirit antreprenorial; pentru a recruta facultate de înaltă calitate și de personal prin valorificarea și recunoașterea contribuțiilor lor.

CALITATE

Pentru a oferi programe academice și profesionale de înaltă calitate, care construiesc măiestrie și angajamentul de a învățării pe tot parcursul vieții.

Burse de studiu și cercetare

Pentru a avansa cunoașterea prin descoperirea, diseminarea și aplicarea.

Autenticitatea cultural Pentru a servi ca un centru de dialog cultural și înțelegere, promovarea patrimoniului cultural, precum și ca resursă comunitară pentru dezvoltarea limbajului.

Logodnă

Pentru a activa studenții, profesorii și personalul pentru a contribui la soluționarea problemelor locale, regionale și globale, și poate oferi oportunități de a se angaja cu comunitatea; pentru a menține parteneriate cu școli, instituții de învățământ superior, guvernele locale și regionale, de afaceri și industrie.

Îmbunătățire și productivitate

Pentru a căuta o îmbunătățire continuă prin reflecție, evaluare și îmbunătățire a calității, stabilirea și standarde înalte de recompensare, și fiind proactivă, eficientă și eficace în contextul de înaltă calitate.

Libertatea academică

Pentru a crea un mediu de gândire deschis, critic, anchetă, și schimbul de idei, de toleranță pentru opinii divergente și credințe.

Integritate

Pentru a menține cele mai înalte standarde de integritate și de a insufla aceste standarde ca o valoare importanta pentru sustinerea omenirii.

Întreprinzător

Pentru a evalua inovarea și spiritul antreprenorial în procesul de predare, de cercetare, de serviciu, precum și alte întreprinderi.

Global

Pentru a promova înțelegerea multiculturală, cunoaștere și cetățenie pentru a promova pacea mondială și prosperitate pentru un viitor durabil.

Întrebări