Keystone logo
AUST: American University of Science and Technology

AUST: American University of Science and Technology

AUST: American University of Science and Technology

Introducere

AUST reflectă preocupările sale în această fondatorilor Învățământul universitar american în stil ar trebui să fie la îndemâna tuturor elevilor calificat. Prin urmare, taxele de școlarizare sunt păstrate la un nivel minim, în timp ce acordarea de ajutor financiar pentru studenții care nu își pot permite de școlarizare, precum și fără a compromite cerințele de creștere și excelență în livrarea academică.

Universitatea Americană din Stiinta si Tehnologie urmărește:

Promovarea căutarea adevărului prin exercitarea de cunoaștere și aplicare a derivatelor sale. Furnizarea de bărbați și femei din Liban, Orientul Mijlociu, și restul lumii, cu posibilitatea de a căuta învățământul superior (fără discriminare la religie, sex, culoare, origine națională, sau fundal socio-economice), într-o atmosferă de libertate intelectuală și respect pentru particularitățile culturii și obiceiuri proprii. Oferta american în stil programe educaționale care sunt comparabile cu programe similare oferite în Statele Unite ale Americii, și sunt adaptate la nevoile din regiune geografică care o deserveste. Insufle în mintea și inimile studenților săi principiile cetățeniei naționale și internaționale de bună, astfel încât acestea să devină agenții de dreptate socială, catalizatori pentru pacea universală, și promotori ai drepturilor omului. Asigurați-vă o atmosferă intelectual-bogat de urmărire academic dominat de libertate responsabilă și respect pentru drepturile altora. Dezvoltarea, și abilitățile studentului analitice, critice, creative de comunicare în curriculum și în activitățile-para academic. Straduiti-va sa devina un model de utilizare a înaltă tehnologie în educație în regiune. Beneficia de studenții de programe și activități sociale, culturale și educaționale care vor susține și completează predare clasă tradițională și procesele de învățare. Absolvent ecologic studenții conștienți care apreciază ecologia țările lor, și să se străduiască să asigure conservarea acestuia pentru generațiile viitoare. Fi un model de exercitarea de excelență în învățământul superior din regiune care o deserveste.

istorie De azi American University of Science & Technology a început în 1989 sub numele de "Colegiul American universal". În august 2000, numele a fost schimbat la American University College din Stiinta si Tehnologie, conform Decretului prezidențial # 3585/2000. În august 2007, prezenta numele de American University of Science & Technology a fost confirmat ca pe Decretul prezidențial # 677/2007.

Decretul a acordat AUST un statut universitar bine-meritata, cu permisiunea de a oferi programe care să conducă la diplome de licență și master în patru facultăți academice (școli). Acestea sunt:

Facultatea de Arte si Stiinte (FAS) Facultatea de Business & Economie (FBE) Facultatea de Inginerie (FE) Facultatea de stiinte medicale (FHS)

În conformitate cu legile în vigoare din cele Liban, toate programele academice oferite la AUST au fost depuse pentru acreditare și echivalare de către Comitetul Învățământului Superior Echivalența, și toate au fost acreditate în mod corespunzător.

Universitatea ajută studenții în găsirea de locuri de muncă în timpul anilor de colegiu. În timpul 2014-2015 aproape 67% din toți elevii deținute full-time sau part-time de locuri de muncă.

Locații

  • Beirut

    AUST: American University of Science and Technology, Ashrafieh, Alfred Naccache Avenue, 16-6452, Beirut

Întrebări