Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School MBA Diplomă dublă
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

MBA Diplomă dublă

Lucerne, Elveţia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală

O diplomă de MBA, combinată cu experiența din industrie, conferă valoare și prestigiu considerabil angajatorilor din întreaga lume. York St John MBA este proiectat pentru a permite absolvenților să-și îmbunătățească în continuare cunoștințele și capacitățile manageriale prin învățarea aplicată folosind studii de caz, grupuri de lucru și exemple reale de afaceri. Combinând expertiza de management a York Business School și reputația puternică a BHMS în ospitalitate și managementul afacerilor, MBA oferă o oportunitate de a învăța și de a dezvolta expertiza de management al studenților într-un mediu cu adevărat global. Elveția este renumită pentru industria de servicii de înaltă calitate, pentru sectorul ospitalității și pentru sectorul financiar, precum și pentru inovațiile din mai multe domenii. Alături de programa de bază MBA, studenții pot alege o specializare BHMS prin studiul unui modul suplimentar și să se concentreze pe proiectul lor de cercetare. Studenții au, prin urmare, posibilitatea de a urma un curriculum contemporan pentru a obține cunoștințe și abilități concentrate asupra practicilor de afaceri cheie dintr-un anumit domeniu și pentru a explora o mare varietate de dezvoltări multisectoriale. Studiile de caz, gestionarea datelor și proiectele asigură că învățarea este aplicată și că are o valoare reală în carieră.

Scopul Programului

Programul urmărește:

  • Dezvoltați-vă ca un potențial manager și lider.
  • Ajutați-vă să dezvoltați o înțelegere solidă a abilităților necesare pentru a-și asuma un rol în orice organizație.
  • Reflectați aspirațiile în dezvoltarea managerilor responsabili și etici.
  • Sprijiniți dezvoltarea abilităților de leadership pentru a funcționa eficient și competent într-un context internațional.

Programul cuprinde un bloc de studiu intensiv de 6 luni de studiu cu normă întreagă, care este urmat de o investigație independentă de cercetare, care permite studenților să urmeze un studiu aprofundat al unei zone relevante pentru viitorul lor. Cercetarea poate fi finalizată alături de o perioadă de stagiu plătit de 6 luni în Elveția sau în străinătate pentru studenții care doresc să obțină o experiență de muncă suplimentară înainte de a-și continua cariera. În mod alternativ, studenții pot reveni la o poziție cu normă întreagă în această fază a programului. Acest program este potrivit pentru candidații care dețin o diplomă de licență, au câștigat cel puțin 2-3 ani de experiență de muncă și doresc să intre sau să obțină promovarea într-o anumită industrie sau sector. Candidații cu o experiență managerială vastă, care nu dețin o diplomă de licență, vor fi evaluați individual.

Industrie plătită în Elveția

Formarea profesională reprezintă o parte integrantă a filozofiei studiului la BHMS și oferă o oportunitate de a câștiga experiență de lucru plătită într-un mediu cultural diferit ca parte a dezvoltării carierei. În funcție de experiența anterioară a studenților, de competențele lingvistice și de obiectivele profesionale, o varietate de destinații de plasare pe principalele domenii funcționale ale industriei ospitalității pot fi întreprinse în cursul semestrului 2 al programului. Acest lucru va oferi studenților experiență de neprețuit industrie de servicii și abilități transferabile, vital pentru atât de multe sectoare industriale. Salariul de formare din industrie din Elveția, negociat între asociația patronală și Uniunea Angajaților, este în prezent stabilit la cel puțin 2'212 CHF pe lună brut. Din acest salariu, studenții trebuie să plătească pentru cameră, bord și taxe. Venitul mediu net pe lună variază de la 1'20 la 1'400 CHF. De asemenea, există o varietate de oportunități de plasare pe plan internațional, perioadele contractuale și salariile fiind supuse autorizațiilor de muncă locale și naționale și altor reglementări. Elevii cu o experiență semnificativă de muncă prealabilă pot opta pentru a reveni la un loc de muncă cu normă întreagă în timp ce își finalizează modulul MBA Cercetare finală.

Cerințe de intrare

  • Diplomă de licență în orice disciplină
  • Nivel IELTS 6.0 sau echivalent
  • Experienta de lucru de 2-3 ani

Conținutul cursului

111204_Clipboard03.jpg

Elevii trebuie să treacă 180 credite academice prescrise pentru premiul lor York St John, plus cele 15 credite de specializare suplimentare pentru MBA BHMS cu certificat de specializare. Domeniul de specializare ales ar trebui să constituie, de asemenea, punctul central al investigației de cercetare, permițând studenților să dezvolte o înțelegere critică cuprinzătoare a domeniului ales. O selecție de alte cursuri poate înlocui sau modifica cursurile de mai sus. Vă rugăm să cereți programul detaliat al cursului la momentul depunerii cererii. Creditele în albastru sunt doar credite BHMS.

Specializări MBA BHMS

BHMS oferă trei specializări diferite alături de programul general de MBA care urmează un curriculum contemporan și progresiv.

Managementul Ospitalitatii Internationale

Specializarea Managementul Ospitalității Internaționale oferă un program de studiu variat și stimulant care permite studenților să aprecieze pe deplin diversitatea și complexitatea ospitalității globale. Acesta oferă o examinare structurată a industriei internaționale și a principalelor medii și piețe gazdă, în care se dezvoltă și se desfășoară activități comerciale. Mai mult, analizează caracteristicile globalizării și a mediului ospitalității globale, politice, economice, socio-culturale, tehnologice, ecologice și de reglementare în care are loc o gestionare globală a ospitalității.

Inovare și spirit antreprenorial

Specializarea Inovație și Antreprenoriat este concepută pentru a obține o perspectivă asupra esenței noilor idei de afaceri și a spiritului antreprenorial pentru a pregăti elevii cu setul de competențe special necesar atunci când creează o nouă afacere de afaceri. Acesta se concentrează în special pe domeniile care sprijină întregul proces de pornire, cum ar fi dezvoltarea de idei și modele de afaceri unice și noi, modele și procese, pregătirea și prezentarea unui plan de afaceri, identificarea avantajului competitiv al companiei și procesul de creare a valorii inovației pentru societate.

Marketing global

În specializarea Global Marketing, studenții examinează oportunitățile oferite de instrumentele digitale și platformele principale de social media, inclusiv Facebook, Twitter, LinkenIn pentru a spori campaniile de marketing. Variațiile culturale și geografice în utilizarea și convențiile SoMe și implicațiile în afaceri sunt, de asemenea, explorate și puse în practică prin dezvoltarea unei campanii internaționale SoMe.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare