Keystone logo
Babson College

Babson College

Babson College

Introducere

Babson College , școala nr. 1 pentru antreprenoriat timp de 29 de ani conform US News & World Report , educă lideri antreprenori care creează o mare valoare economică și socială peste tot. Oferim o gamă largă de programe postuniversitare de afaceri, atât cu normă întreagă, cât și cu fracțiune de normă, înțelegând că fiecare student are angajamente personale și profesionale unice. Indiferent de program, veți descoperi o educație construită pe acțiune și o comunitate plină de lideri antreprenori dinamici. La Babson, ne concentrăm neîncetat pe următoarele:

Transformarea studenților în lideri antreprenoriali: credem că antreprenorii nu se nasc - sunt făcuți, iar o educație Babson instigă o mentalitate și un set de competențe care să-l întâmple, care încurajează elevii să vadă problemele ca oportunități, să navigheze pe ambiguitate și să ia măsuri. Liderii antreprenoriale sunt mai esențiali acum ca niciodată.

Învățând prin acțiune : Noi facem mai mult decât vă învățăm cum să gândiți. Vă învățăm cum să faceți. Experiențe imersive, cum ar fi proiectele noastre de consultanță a studenților, simulări la clasă și forumuri conduse de elevi îmbunătățesc academicienii din clasă cu practici din viața reală, echipând studenților abilitățile necesare pentru a acționa și vor avea un impact acum.

Optimizarea potențialului dvs.: Fie că este vorba de lansarea unei activități, schimbarea industriilor sau preluarea afacerii dvs. de familie, o diplomă Babson îi ajută pe studenți să se deplaseze de unde sunt până unde vor să fie. Dimensiunea noastră mică înseamnă că studenții, profesorii și consilierii în carieră co-creează o experiență care ajută fiecare student să își atingă obiectivele personale.

Construirea experienței și a rețelei tale globale: atunci când diverse perspective converg, apar idei noi. La Bason, diversitatea comunității noastre este un punct forte care lărgește perspectivele studenților, pregătindu-i să lucreze în toate economiile și culturile. Experiența Babson este plină de muncă în echipă interculturală, discuții globale de studiu de caz și evenimente axate pe plan internațional. Pe măsură ce carierele se desfășoară în întreaga lume după absolvire, rețeaua Babson nu este niciodată departe, cu 43.000 de absolvenți din 129 de țări.

La Babson College , absolviți cu mai mult de un grad - câștigați inspirația, instrumentele și mentalitatea care face posibil să fie necesare pentru un succes profesional susținut. Asta pentru că marii lideri antreprenoriali depășesc dezavantajele, prosperă incertitudinea și caută mereu să găsească soluții în care alții nu văd decât obstacole. A fi un lider antreprenorial vă va face un atu în orice organizație, capabil să navigați la ambiguitate și să înainteze, în timp ce alții sunt încă în procesare.

Oferim următoarele programe de absolvire cu normă întreagă:

Full-time MBA: faceți Babson acasă departe de casă cu un MBA full-time, pe campus. Completați-vă diploma într-un an sau doi ani. Specializați-vă cu șapte concentrații de MBA, inclusiv concentrații desemnate STEM în Finanțări cantitative și analize de afaceri și învățare automată.

Master of Science in Business Analytics: transformați informațiile în inovație cu un program desemnat cu normă permanentă STEM.

Master of Science in Finance: Câștigă modelarea financiară și abilitățile de codificare pe care angajatorii le doresc în acest program full-time, desemnat STEM.

Master of Science în Management în Conducere antreprenorială: Aflați cum să inovați devreme în cariera dvs. în programul complet, de nouă luni

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Întrebări