Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Introducere

Despre noi

Universitatea Bay Atlantic a fost înființată în 2013 ca o instituție privată, dar fără scop lucrativ, de învățământ superior, care urmărește să ofere o oportunitate unică și neprețuită de a instrui cetățenii lumii care posedă instrumentele necesare pentru a se supune viziunii noastre globale.

Universitatea Bay Atlantic este o instituție foarte respectată susținută de 46 de ani de experiență educațională cu profesori calificați și cu experiență pe scena internațională a educației. Oferim o experiență de învățare concentrată la nivel academic, provocator și stimulator. Situat în inima politică și istorică a națiunii, vă veți bucura de adevărata experiență americană.

Campusul BAU

Universitatea Bay Atlantic este situat în centrul orașului DC, înconjurat de afaceri, restaurante și centre comerciale. Este un loc minunat pentru studenții care încearcă să învețe despre existența și dezavantajul structurii culturale și politice a Statelor Unite într-o comunitate sigură și prietenoasă.

Fiind un oraș multicultural, există diverse atracții pentru toată lumea. Majoritatea evenimentelor sunt gratuite, astfel încât oricine se poate bucura de muzee, parcuri, grădini zoologice și monumente. Transportul este ușor în jurul orașului, în timp ce metroul și autobuzele rulează până la ora 3 dimineața.

Vremea este caldă și umedă în timpul verii, plăcută în primăvară și toamnă, și ușoară cu zăpadă sezonieră în timpul iernii.

Universitatea Bay Atlantic din Washington, DC se află la câțiva pași de multe dintre atracțiile turistice importante ale orașului DC. Casa Albă se află chiar lângă clădirea noastră. Mallul National, unde se află majoritatea muzeelor orașului, este la doar zece minute distanță. Orice care nu este aproape poate fi ușor accesat cu ajutorul mijloacelor de transport în comun.

Misiunea noastră

Universitatea Bay Atlantic are ca scop oferirea unei oportunități unice și neprețuite de a instrui cetățenii lumii care posedă instrumentele necesare pentru a trăi până la viziunea noastră globală. Este o parte integrantă a misiunii noastre de a accentua creativitatea și atenția în toate eforturile studenților noștri și de a le absolvi ca indivizi extrem de dezirați și universali angajabili.

"Misiunea Universității Bay Atlantic este de a oferi educație calitativă americană în întreaga lume printr-o varietate de programe bazate pe piață, care vor stimula curiozitatea intelectuală, gândirea critică și creativitatea care sunt urgent necesare în comunitatea globală".

Obiective: Pentru a-și îndeplini misiunea, universitatea a stabilit următoarele obiective strategice.

 1. Oferiți o varietate de programe de diplomă și diplomă în domenii emergente și de înaltă cerere
 2. Pentru a oferi o educație care să echilibreze componentele de gândire tehnică, profesională și critică într-un efort de a răspunde nevoilor unei comunități diverse de cursanți

Obiective: În efortul de a-și atinge obiectivele strategice, universitatea a stabilit următoarele obiective.

 • Pentru a asigura o experiență de învățare de calitate prin angajarea membrilor calificați ai facultăților care se dedică unei predări excelente
 • Pentru a asigura curriculum-ul relevant prin contribuția consiliului de conducere, consiliilor consultative din industrie, partenerilor universitari și absolvenților
 • Pentru a se asigura că universitatea dispune de resurse fizice și financiare adecvate pentru a asigura o educație de calitate continuă

Viziunea noastra

Suntem o instituție orientată spre studenți, cu o viziune globală. Filozofia noastra este de a pregati studentii cu abilitatile si cunostintele necesare pentru a face fata provocarilor viitoarei comunitati globale folosind tehnologii de predare si metode de predare pentru a crea programe responsabile de piata. Succesul pe termen lung pentru universitate, precum și stabilirea unei reputații pentru instruirea de calitate, va depinde de dezvoltarea curriculumului și de măsurarea rezultatelor. Abilitatea universității de a atrage și reține studenții, capacitatea studenților de a-și îndeplini cerințele în domeniul afacerilor și industriei, precum și nivelul de satisfacție al absolvenților și al angajatorilor reprezintă măsurile critice pentru succes.

Valorile de bază

Universitatea Bay Atlantic își propune să ofere educație și bursă de cea mai înaltă calitate - să avanseze frontierele cunoașterii și să pregătească indivizii pentru viață, muncă și conducere. Unii dintre noi contribuie prin implicarea directă în predare, învățare și cercetare, alții, prin sprijinirea și activizarea acestor activități de bază în moduri esențiale. Indiferent de rolurile noastre individuale și oriunde lucrăm în cadrul Universității Bat Atlantic, ne datorăm unii altora pentru a susține anumite valori de bază ale comunității. Acestea includ:

 • Respectarea drepturilor, diferențelor și demnității celorlalți
 • Onestitate și integritate în toate tranzacțiile
 • Căutarea conștiincioasă a excelenței în munca voastră
 • Responsabilitatea pentru acțiuni și comportamente la locul de muncă

Cu cât îmbrățișăm mai mult aceste valori în viața noastră de zi cu zi, cu atât mai mult creăm și susținem un mediu de încredere, cooperare, anchetă plină de viață și înțelegere reciprocă - și avansăm un angajament față de educație și învățământ, pe care noi toți îl împărtășim.

În plus, la Universitatea Bay Atlantic credem că învățarea nu se limitează la instruirea formală în sălile de clasă tradiționale. Universitatea desfășoară diverse metode de învățare la distanță și de telecomunicații pentru a oferi servicii educaționale de calitate la nivel mondial, în special pentru cei care nu sunt privilegiați sau nu merită în mod tradițional.

Activitatea globală

Educația internațională este o parte de lungă durată a misiunii globale a Universității Bay Atlantic, care include o gamă largă de inițiative atât în Statele Unite, cât și în străinătate, pentru a facilita schimbul de cunoștințe peste granițele internaționale. Universitatea a fost fondată pe premisa că învățământul superior ar trebui să se bazeze pe o bază solidă a dialogului intercultural între studenți și facultate din întreaga lume.

Elevii de la BAU sunt încurajați să-și petreacă ceva timp în străinătate, să-și sporească cunoștințele despre alte județe și culturi, precum și despre problemele globale cu care ne confruntăm astăzi. În acest scop, studenții vor putea vizita campusurile de rețea din Istanbul, Berlin și Cipru.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Întrebări