Keystone logo
Bologna Business School Global MBA Supercars, Superbike și Motorsports
Bologna Business School

Global MBA Supercars, Superbike și Motorsports

Bologna, Italia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline *

Sep 2024

EUR 35.000 **

În campus

* pentru runda I

** fara TVA

Introducere

Fapte cheie

  • Format: normă întreagă
  • Limba: engleza
  • Început: septembrie 2022
  • Locație: Bologna (Italia)
  • CFU: 60
  • Durata: 12 luni

Conducerea afacerilor pe piețele în continuă evoluție ale Supercars și Superbikes este mai mult decât o simplă slujbă; acest program nou-nouț, unic în lume, oferit de Bologna Business School în cooperare cu companiile lider din „Motor Valley” oferă oportunitatea de a vă transforma cariera într-o pasiune.

Global MBA Supercars, Superbikes și Motorsports îmbină teoria cu experiența, datorită excelenței noastre academice și expertizei exclusive a unor firme precum Dallara, Ducati, Ferrari, Lamborghini, Magneti Marelli, Maserati și Toro Rosso.

Datorită partenerilor noștri corporativi, putem oferi burse dedicate (în plus față de cele oferite de școală) candidaților remarcabili cu o motivație puternică de a lucra în această industrie. În plus, cooperarea noastră cu companiile auto include cursuri gândite de manager și profesioniști, vizite la companii, clinici, lucrări de proiect, stagii și oportunități de angajare dedicate MBA Global.

De ce să studiezi la Bologna Business School

Bologna Business School crede în educația de ultimă oră și de înaltă calitate. Având în vedere acest lucru, BBS creează oferte de cursuri cu îndrumarea strategică a unui comitet consultativ internațional și contribuția zilnică a echipelor mixte formate din cadre universitare, practicieni, consultanți și actori de pe scena socio-economică globală.

Bologna Business School crede în educația continuă și personalizată pentru:

Tineri manageri care doresc să se dezvolte profesional și personal, consolidând abilitățile funcționale specifice sau aprofundându-și înțelegerea unor sectoare specifice de piață; Absolvenți recenti care intră în forța de muncă și au nevoie de cunoștințe, tehnici și instrumente practice în plus față de educația universitară tradițională; Directori și profesioniști gata să se provoace singuri, să-și consolideze baza de cunoștințe și să ridice ștacheta cu abilitățile lor prin muncă-studiu, instruire și acces la rețele noi; Companii și instituții conștiente de complexitatea noilor realități globale care sunt gata să facă față provocărilor și oportunităților care derivă din valorificarea capitalului uman intern.

Bologna Business School crede în educația accesibilă și deschisă, de aceea există burse disponibile pentru studenții de la Masterul Profesional și MBA Global.

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Admitere

Oportunități de carieră

Acreditări

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări