Keystone logo
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business MBA Bellarmine
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

MBA Bellarmine

Louisville, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Liderii de afaceri au nevoie de manageri experți cu viziune, leadership și un puternic simț al eticii. MBAR Bellarmine oferă studenților principii fundamentale de afaceri pentru a avansa în carieră acum și pentru a oferi securitate pentru viitor. Personalizați-vă experiența MBA cu programarea noastră flexibilă și alegeți dintre concentrațiile din Analytics, Finanțe, Marketing sau Inovație.

  • Experiență din lumea reală: studenții din programul nostru sunt cohorta și colegii dvs. Sunt unii dintre cei mai bine conectați, aspiranți oameni de afaceri din regiune și viitorii lideri ai comunității de afaceri din Louisville.
  • Facultatea angajată: Facultatea noastră cuprinde cele mai bune din ambele lumi: profesioniști academici acreditați cu decenii de experiență în predarea celor mai bune practici de afaceri, precum și proprietari de afaceri și directori corporativi: bărbați și femei care înțeleg atât sala de clasă, cât și sala de ședințe.
  • Rețea: profesorii și studenții Bellarmine sunt maeștri de afaceri din Louisville. Ca student MBA la Bellarmine, veți cunoaște pe cineva care cunoaște pe cineva din prima zi.
  • Progres și securitate: sunteți o persoană inteligentă, motivată de sine, care înțelege principiile de afaceri. Dublează-ți propria investiție cu un MBarm Bellarmine pentru plăți imediate și securitate pe termen lung.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare