Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Introducere

Aflați cum Berkeley Blend vă poate energiza viitorul

Ne trezim într-o lume diferită. Pentru a reuși în această lume nouă, trebuie să fii adaptabil... și flexibil. Și la fel cum un tip de cafea pur și simplu nu funcționează pentru toată lumea, trebuie să găsiți amestecul potrivit. Veți descoperi că Berkeley Blend este perfect pentru a vă ajuta să vă atingeți întregul potențial.

Fii flexibil

Studiați în campus, online sau printr-o combinație a ambelor, toate cu sprijinul și îndrumarea pentru care Berkeley este cunoscut. Cu o sarcină completă de curs și înscriere continuă, puteți câștiga:

 • O diplomă de licență în doar trei ani
 • O diplomă de asociat în doar 16 luni
 • Atât o diplomă de licență, cât și un MBA în doar patru ani

Unele programe oferă opțiuni de curs concentrate de șapte săptămâni. Sunt disponibile programe de certificate mai scurte.

Fii încrezător

Serviciile de asistență, cum ar fi tutoratul, atelierele și Centrul pentru succesul academic, sunt disponibile în campus și online la fiecare pas.

Fii la loc.

Chiar de la început, veți observa că Berkeley College este o experiență unică la facultate. Scopul nostru este să facem tot posibilul pentru a vă ajuta să vă atingeți întregul potențial. Deși avem facilitățile și resursele pentru a oferi o educație remarcabilă, care este foarte concentrată pe pregătirea dvs. pentru o carieră, majoritatea oamenilor spun că Berkeley College se simte mai mult ca o familie. Nu te vei simți ca un număr – oamenii te vor cunoaște pe nume. Cineva va fi mereu disponibil să ajute. Și veți obține o educație practică, puternică și practică, care vă va pregăti pentru a intra în lumea profesională.

Fii serios

O parte importantă a ceea ce îl diferențiază pe Berkeley College este diversitatea noastră. Peste 3.600 de studenți (inclusiv peste 420 de studenți internaționali, reprezentând 49 de țări) studiază în campusuri din New York și New Jersey, plus Berkeley College Online ® . Avem elevi proaspăt ieșiți din liceu și cei care sunt bunici. Învățarea cu oameni din atât de multe culturi și medii diferite vă va ajuta să vă pregătiți pentru imersiunea pe o piață globală.

Fii adaptabil

Facilitarea integrării unei educații de calitate într-un stil de viață aglomerat este, de asemenea, o prioritate la Berkeley College . Campusurile noastre variază de la inima unuia dintre cele mai mari orașe din lume până la un vârf de munte luxuriant din suburbii și până la flexibilitatea supremă a Berkeley College Online®. Fiecare locație din campus are propria sa personalitate, precum și multe facilități care îmbunătățesc experiența educațională. Toată lumea are acces la activități în toate campusurile. Puteți studia full-time sau part-time; în campus, online sau printr-o combinație a ambelor. Cursurile de zi, de seară/weekend și online vă permit să vă echilibrați obiectivele educaționale cu angajamentele personale și profesionale.

Fii practic

Programele de studii de la Berkeley College sunt dezvoltate și actualizate în mod regulat cu contribuția consiliilor consultative din industrie pentru a se asigura că studenții învață abilitățile pe care le cer angajatorii de astăzi. Predarea riguroasă la clasă de la profesori cu experiență profesională extinsă este combinată cu învățarea practică pentru o educație completă, care pregătește cu adevărat studenții pentru lumea profesională.

Admitere

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Statele Unite ale Americii

     Întrebări