Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Introducere

Cu campusuri din Berlin, Hamburg, Paris, Atena și Barcelona, BSBI își pregătește studenții să aibă un impact real semnificativ în lumea afacerilor. Toate programele sunt îmbogățite cu cele trei valori de bază ale BSBI: întreprindere, leadership și succes și includ un accent puternic pe îmbunătățirea abilităților practice și relevante pentru piața de astăzi. Studenții dobândesc încrederea necesară pentru a-și urmări visele profesionale, perfecționând cele mai căutate abilități și învățând de la cadrele academice axate pe industrie din vârful domeniului lor. Ei vor beneficia, de asemenea, de o echipă excelentă de sprijin în carieră pentru îndrumare suplimentară.

 1. Membrii BSBI includ: AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus + și Business Graduates Association (BGA) membru bronz.
 2. Locații de studiu multiple - Campusul nostru principal bine echipat este situat în inima Berlinului, capitala Germaniei. Germania este una dintre cele mai inovatoare țări din lume conform indicelui de inovare Bloomberg 2021. Avem și locații de studiu în Hamburg, Paris și Atena.
 3. BSBI oferă formate de studiu combinate, astfel încât să puteți jongla cu alte angajamente alături de studii. BSBI a integrat mediul virtual de învățare (VLE) și programele de e-learning în centrul învățăturii sale.
 4. Suport excelent pentru studenți - Oferim școlarizare academică excelentă, cursuri mici de dimensiuni garantate, experți din industrie și prezentări pentru invitați.
 5. Cursurile sunt predate în engleză și sunt disponibile lecții gratuite de limba germană. Acest lucru vă va ajuta să vă sporiți oportunitățile de angajare în Germania după absolvire.
 6. Serviciu dedicat carierei - De la ateliere de CV și evenimente de rețea până la sfaturi personalizate despre carieră, echipa este la îndemână pentru a oferi studenților serviciile specializate necesare pentru a-și îndeplini aspirațiile de carieră.
 7. Viza germană post-studiu - După absolvire, dacă doriți să vă prelungiți permisul de ședere în Germania, puteți solicita o viză de căutare a unui loc de muncă până la 18 luni care vă va permite să lucrați fără nicio limitare. Pentru a beneficia de oportunități de carieră în Germania, este necesar un nivel bun de germană.
 8. Asistență juridică gratuită: Odată ce ajungeți în Germania, partenerul nostru juridic SERS vă va oferi consiliere și asistență pentru viză complet gratuit.

Rezultatele învățării

 • Programele noastre au fost concepute pentru a dezvolta abilitățile practice de afaceri necesare pentru a prospera pe piața globală de afaceri de astăzi.
 • Cu întreprinderea, conducerea și succesul la baza lor, programele noastre combină teoria cu practica pentru a menține studenții la curent cu cele mai noi tendințe din industrie.
 • Oferim programe de studii universitare, postuniversitare și de doctorat, toate care se concentrează pe a vă ajuta să deveniți un lider excepțional în domeniul dvs.
 • Proiectate și livrate de experți din industrie, programele noastre vă vor oferi un avantaj competitiv necesar pentru a ieși în evidență pe piața globală a locurilor de muncă.

Diversitate, dimensiunea clasei, satisfacția elevilor

Având la bază întreprinderea, leadershipul și succesul, BSBI oferă programe relevante pentru industrie care se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice de afaceri necesare pentru a vă asigura succesul profesional. Aceste programe au prețuri competitive pentru a satisface nevoile pieței internaționale. Cu campusul nostru principal din Berlin, BSBI atrage o cohortă diversă de studenți, cu peste 90 de naționalități reprezentate.

Oferim programe de licență, postuniversitare și doctorat, toate care se concentrează pe a vă ajuta să deveniți un lider excepțional în domeniul dvs. Partenerii noștri academici includ: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) și International Telematic University UNINETTUNO.

Suntem mândri să fim membri ai mai multor organizații, cum ar fi Asociația pentru Avansarea Școlilor Collegiate de Afaceri (AACSB), Națiunile Unite – Principii pentru Educație în Management Responsabil (UN-PRME) și Asociația Absolvenților de Afaceri (BGA). Aceste abonamente demonstrează angajamentul nostru față de excelența academică, îmbogățind experiența de învățare a studenților noștri și permițându-le acces la o rețea în creștere de jucători de top din industrie. Aceste abonamente oferă BSBI o gamă largă de resurse și acces la o rețea de profesioniști, ajutându-ne să continuăm să oferim studenților noștri programe flexibile și accesibile.

 1. O gamă largă de programe, de la afaceri, marketing și finanțe până la arte creative și IT acum, cu opțiunea de a studia online sau de a avea o educație internațională în mai multe campusuri, cu parteneriate în Franța și Grecia.
 2. Clase mici și o cohortă diversă de studenți de peste 90 de naționalități, rezultând un mediu de învățare îmbogățit și împărtășirea culturii.
 3. Servicii remarcabile pentru studenți, de la săptămâna de întâmpinare, mentorat de la egal la egal, activități extracurriculare precum petreceri mai proaspete, concursuri de afaceri, spectacole de talente și multe altele.
 4. Planuri de plată flexibile, burse parțiale și oferte promoționale.

Admitere

Programe de licență

 • Vârsta: 17 - 20 de ani
 • Studii de bază:
  • Absolvent de liceu;
  • Cu titluri acordate la finalizarea a cel puțin 11 ani de școlarizare;
  • Calificări academice: ECCTIS echivalent cu GCSE.
 • Experiență profesională: Niciuna / posibile locuri de muncă freelance cu fracțiune de vârstă fragedă datorită creșterii oportunităților online.

Programe postuniversitare

 • Vârsta: 21 - 34 de ani
 • Studii de bază:
  • Licență / Licență;
  • Poate fi evaluat pe baza experienței de lucru relevante de cel puțin 3 ani de experiență în management;
  • Potențial cu alte diplome postuniversitare (căutând să schimbe cariera).
 • Experiență de lucru: poate fi evaluată pe baza experienței de lucru relevante de cel puțin 3 ani de experiență în management.

Diploma de doctorat

 • Vârsta: 23 - peste
 • Studii de bază:
  • O diplomă de licență de la o instituție recunoscută într-o disciplină legată de afaceri; o diplomă de master sau o calificare postuniversitară de nivel 7 sau un MBA de la o instituție recunoscută.
  • Solicitanții care au diplome în alte discipline și candidații fără diplomă de licență sau master, dar cu alte calificări academice și experiență profesională semnificativă la nivel executiv sunt de asemenea bineveniți să aplice. Acceptarea lor ar putea fi condiționată de participarea cu succes la un test de admitere și un interviu.

Studenți ideali

Programe de licență:

 • Studenții de liceu care doresc să obțină diploma de licență în afara țării;
 • Studenții care doresc să îmbunătățească perspectivele de muncă pentru a obține un salariu mai mare în viitor.

Programe postuniversitare:

 • Tinerii profesioniști urbani / studenți care doresc să adauge o diplomă postuniversitară sub acreditările lor pentru a crește capacitatea de angajare și șansele unui salariu mai mare în organizația lor.

Diploma de doctorat:

 • Profesioniști care doresc să asigure plasamente în firme mari de consultanță, comercianți cu amănuntul internaționali și case de modă și alte industrii de servicii sau cei care doresc să urmeze studii de cercetare în universități de top din întreaga lume.

112194_110926_BSBI.png

Locații

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Întrebări