Keystone logo
Birmingham Business School, University of Birmingham MBA Full-time
Birmingham Business School, University of Birmingham

MBA Full-time

Birmingham, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 35.850 / per year *

În campus

* pentru studenții din Marea Britanie și internaționali

Introducere

Explorați lumea afacerilor responsabile cu MBA-ul nostru cu normă întreagă. Lucrați îndeaproape cu companiile globale și aplicați teoria în practică, astfel încât să vă simțiți pregătiți să conduceți cu integritate și încredere.

Cu teme de afaceri responsabile încorporate pe tot parcursul programului, MBA din Birmingham este un master post-experiență care vă provoacă să vă reflectați și să vă dezvoltați abordarea de a construi practici de afaceri pentru o lume mai bună.

O experiență globală

MBA din Birmingham vă oferă o platformă de expunere internațională și o oportunitate de a vă extinde rețeaua globală.

Vă veți alătura unei cohorte din întreaga lume, care este diferită în medii, mentalități și experiențe. Vă veți implica în activități cu firme globale precum IBM, Accenture, Capgemini, Deloitte, Mondelez, KPMG, Santander și HSBC. Studenții MBA din Birmingham pot alege, de asemenea, să călătorească internațional pentru a participa la „module imersive”.

Pe parcursul MBA, vă puteți conecta și învăța direct de la absolvenții noștri de la companii internaționale de top. Când absolviți, veți deveni parte a aceleiași rețele de absolvenți, care vă pot oferi sfaturi suplimentare, sprijin și expertiză.

Alăturați-vă provocării Deloitte Consultancy

MBA din Birmingham vă duce călătoria dincolo de sala de clasă și în domeniul provocărilor de afaceri de impact, din lumea reală, cu Deloitte Consultancy Challenge.

Provocarea este o experiență practică care oferă studenților de la Birmingham MBA șansa de a colabora cu lideri din industrie pe scenarii de afaceri din lumea reală.

Birmingham Business School a primit un prestigios premiu Global AMBA pentru parteneriatul nostru cu Deloitte, care se desfășoară de mai bine de un deceniu.

Acreditarea noastră „Trilă coroană”.

Birmingham Business School, împreună cu doar câteva dintre școlile de afaceri din lume, deține standardul de aur al acreditării „triple-coronă” de la AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Asociația MBA-urilor) și EQUIS (Calitatea europeană). Sistem de îmbunătățire).

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Clasamente

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări