Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Introducere

BMI, în programele sale de educație, armonizează cunoștințele academice/teoretice cu experiența practică din lumea afacerilor și o perspectivă vizionară a directorilor și liderilor de succes. În acest fel, le permite participanților să-și lărgească perspectiva, să-și revizuiască abordările de afaceri și să-și îmbunătățească cunoștințele de management. Într-o corporație cu universități, instituții și formatori de top, precum și cu directori de afaceri, consultanți și lideri inspiratori, BMI urmărește îndeaproape nevoile de formare ale lumii afacerilor și oferă programe de învățare și dezvoltare care răspund nevoilor de astăzi și viitoare ale indivizilor și organizatii.

BMI are patru divizii principale și opt unități academice pentru segmentarea programelor sale pentru a oferi soluțiile potrivite pentru nevoile specifice de formare și dezvoltare. Cele patru divizii principale ale serviciilor noastre de instruire și dezvoltare sunt;

  • Platformă deschisă (înscriere deschisă / pe termen scurt, cursuri de specializare)
  • Executive Education (Programe de dezvoltare pentru manageri de nivel mediu și superior)
  • Summit și conferințe (C-Summit Series și conferințe și întâlniri)
  • Programe personalizate / corporative (soluții personalizate pentru organizații)

Experiență și Know-How

Înființată în 2004, BMI este școala de afaceri unică din Turcia, acționând ca o punte între lumea academică și lumea afacerilor. De la înființare, BMI a conceput peste 700 de programe în parteneriat cu peste 10 universități de top, permițând profesioniștilor să-și împuternicească cariera. Astăzi, absolvenți de peste 12.000 de oameni au excelat în diferite discipline de expertiză și management, participând la programe de înscriere deschisă BMI și de educație pentru executivi.

Timp de peste 15 ani, BMI a oferit programe personalizate special concepute pentru diverse organizații și a contribuit la succesul și sustenabilitatea acestora în timp. Până acum, am furnizat servicii de instruire și dezvoltare pentru mai mult de 600 de companii diferite și am executat peste 8.000 de zile de livrare de formare și dezvoltare profesională.

Programe corporative / personalizate

BMI, împuternicit de know-how și experiență profundă pe care BMI le-a dobândit printr-o platformă deschisă, educație executivă și conferințe de management, oferă programe personalizate de dezvoltare organizațională pentru corporații și companii în cooperare cu universități de top, experți de domeniu și directori seniori din lumea afacerii.

BMI proiectează și execută programe de educație și dezvoltare personalizate, care urmăresc să ofere soluții de ultimă oră pentru nevoile specifice de formare ale organizațiilor și să contribuie la succesul și sustenabilitatea acestora. Oferă soluții în diverse subiecte segmentate în opt unități academice diferite, folosind diferite metode de predare și formare.

Locații

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Întrebări