Keystone logo
Boston University - Frederick S. Pardee School of Global Studies Master în Relații Internaționale și Master în Administrarea Afacerilor (IR/MBA)
Boston University - Frederick S. Pardee School of Global Studies

Master în Relații Internaționale și Master în Administrarea Afacerilor (IR/MBA)

Boston, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi

01 Aug 2024

Sep 2024

USD 30.525 / per semester *

În campus

* 12-18 credite pe semestru

Introducere

Programul cu două diplome de Master of Arts în Relații Internaționale și Master of Business Administration (IR/MBA) răspunde nevoilor studenților care caută cariere în management administrativ (corporat sau nonprofit), consultanță, servicii bancare internaționale sau finanțe. Elevii învață toate abilitățile esențiale ale managementului afacerilor prin cursuri la Questrom School of Business și le îmbină cu o înțelegere a politicii internaționale, economiei și problemelor de securitate învățate prin cursurile de la Școala Pardee. Studenții primesc de obicei ambele diplome în doi ani și jumătate.

IR MA și Master of Business Administration este o ofertă comună a Școlii de Studii Globale Pardee și a Școlii de Afaceri Questrom. Candidații trebuie să depună cererile atât la Pardee, cât și la Questrom separat; numai candidații care au admitere la ambele programe se pot înscrie în programul de studii duble.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări