Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Introducere

La Boston University Questrom School of Business , ne transformăm în fiecare zi. Remodelăm programele existente, creăm altele noi și căutăm modalități noi de a extinde experiența studenților noștri pentru a ne asigura că dobândesc abilități valoroase, perspective și conexiuni din comunitatea noastră vibrantă și intră în forța de muncă ca lideri foarte eficienți.

La Questrom, inovația reprezintă cu adevărat inspirație. Nu facem modificări pur și simplu de dragul schimbărilor. Îmbunătățim educația pe care o oferim studenților noștri și revoluționăm practica de management prin cercetarea facultății noastre. Credem în inovația care redefinește.

Avem o poziție unică în educația în afaceri și urmărim excelența în tot ceea ce facem. Facem parte din una dintre cele mai importante universități de cercetare din lume într-un oraș internațional cunoscut pentru inovație.

Pregătim lideri inovatori și etici care înțeleg impactul afacerilor asupra societății și creează valoare pentru lume. Studenții noștri înțeleg sistemele organizaționale, rolul vital al conducerii și forțele care transformă economia globală. Generăm cunoștințe științifice și perspective care avansează practicile de management prin cercetarea, predarea și implicarea comunității noastre. Luăm foarte în serios obligația noastră de a vă oferi o experiență educațională care dă naștere unui lider global responsabil și receptiv care are un impact pozitiv asupra angajaților, clienților, proprietarilor și comunităților în care vă desfășurați activitatea.

La Questrom, ne concentrăm pe oferirea de rezultate excepționale pentru dvs., în interiorul și în afara clasei. Facultatea noastră puternică include erudiți distinși, profesori dinamici și practicieni experimentați din lumea reală din lumea afacerilor. Planurile noastre de învățământ sunt riguroase și solicitante, deoarece vă puneți la încercare abilitățile intelectuale, interpersonale și de luare a deciziilor. Studenții noștri vin aici din întreaga lume, aducând diverse medii educaționale și culturale și experiențe de lucru. Orașul Boston oferă un fundal remarcabil ca centru de frunte pentru tehnologie înaltă, asistență medicală și antreprenoriat.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Întrebări