Keystone logo
Boston University Questrom School of Business MBA EXECUTIV (EMBA)
Boston University Questrom School of Business

MBA EXECUTIV (EMBA)

Boston, Statele Unite ale Americii

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Suntem extrem de mândri de programul nostru Executive MBA și de experiența educațională de înaltă calitate pe care am oferit-o în ultimii 33 de ani. EMBA continuă să fie unul dintre programele emblematice ale Questrom. Studenții noștri părăsesc programul foarte mulțumiți, iar absolvenții noștri continuă să ne uimească cu realizările lor și cu impactul asupra afacerilor și societății. Acestea fiind spuse, piața programelor academice executive continuă să se schimbe rapid.

Echipa noastră EMBA lucrează din greu pentru a analiza aceste schimbări pentru a informa o reproiectare și repoziționare pe piață. Datorită naturii programului EMBA, este necesar să renunțați la acest ciclu de admitere pentru a înțelege și a implementa cu succes aceste îmbunătățiri ale programului. Ne propunem să revenim cu o ofertă îmbunătățită și optimizată în viitor.

Sunteți un manager de succes. Ți-ai pus cariera pe cale și alergă bine. Lucrurile se mișcă în direcția corectă. Dar simți că mai ai nevoie de ceva. Mai multe cunoștințe. Mai multă perspectivă. Mai multă perspectivă.

MBA Executive University din Boston (BU EMBA) oferă toate acestea și nu numai. Peste 22 de luni, veți studia cu o cohortă diversă la Școala de Afaceri Questrom, care sunt la fel de dornici ca dvs. să umple golurile cunoștințelor lor de afaceri și să dezvolte abilități la nivelul conducerii superioare. Veți învăța de la lista noastră de profesori de talie mondială care ne predau curriculum-ul nostru unic și integrat. Vă veți extinde perspectiva globală în străinătate. Vei găsi o nouă încredere în tine. Mai presus de toate, îți vei propulsa cariera.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare