Keystone logo
Boston University Questrom School of Business MBA PART-TIME (PEMBA)
Boston University Questrom School of Business

MBA PART-TIME (PEMBA)

Boston, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Concentrat atât pe profunzime, cât și pe lățime, programul PEMBA vă va învăța elementele fundamentale ale afacerii, precum și vă va permite să vă extindeți în domenii specifice de interes. Este diploma ta - câștigă-ți calea.

Știm că aveți multe lucruri - de aceea am conceput programa PEMBA pentru a se sincroniza cu obiectivele, programul și ritmul preferat. Cele două melodii - cohorta și flex - vă permit să luați cursuri atunci când doriți. Cu opțiuni flexibile, cum ar fi cursurile de seară și weekend, intensivele de o săptămână și chiar învățarea virtuală, nu va trebui să vă puneți cariera în așteptare în timp ce învățați.

Atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă, vă puteți proiecta experiența de MBA pentru a se potrivi obiectivelor dvs. de carieră. PEMBA vă permite să vă adaptați gradul prin construirea unei zone de focalizare personalizate prin specializări, Pathways carieră și comunități de învățare. În calitate de student cu fracțiune de normă, aveți opțiuni - puteți obține o diplomă de specialitate - fie MBA pentru sectorul sănătății, fie MBA pentru impact social - într-un oraș considerat capitala ambelor industrii. Puteți urma o Pathway carieră, un set de cursuri care vă vor urmări rapid succesul într-un anumit domeniu sau industrie, cum ar fi Brand Management sau Corporate Finance. De asemenea, vă puteți alătura comunităților de învățare, grupuri mici care se reunesc în jurul intereselor academice comune. Puteți obține două grade simultan - MBA + MA în relații internaționale, un MBA + MA în economie sau un MBA + MS în proiectarea și fabricarea produselor.

Aici, nu veți lucra niciodată într-un siloz. Asocierea este mult mai mult decât doar proiecte de grup - face parte din ceea ce face comunitatea noastră atât de puternică. Nu vă punem doar în echipe și vă oferim sarcini - vă învățăm ce este nevoie pentru ca aceste echipe să aibă succes. De-a lungul timpului dvs. aici, veți lucra pe mai multe echipe, ceea ce înseamnă că, după ce v-ați încheiat cu una, veți primi feedback, veți crește și veți încerca din nou.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în administrarea afacerilor (part time)
    • Minneapolis, Statele Unite ale Americii
  • Business Administration - M.B.A.
    • Kent, Statele Unite ale Americii
  • Dual MSW/MBA
    • San Antonio, Statele Unite ale Americii