Keystone logo
Boston University School of Management MBA / MS în Manufacturing Engineering
Boston University School of Management

MBA / MS în Manufacturing Engineering

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MBA / MS în Manufacturing Engineering
Master of Business Administration / Master of Science în Manufacturing Engineering este oferit ca un dual-grad, administrat în comun de către Departamentul de Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi School of Management. Elevii care urmăresc acest grad de specialitate ieşi cu atât inginerie de specialitate de fabricaţie, dar posedă, de asemenea, de calificare stabilite de un manager mare, prin cursuri lui sau ei pentru MBA. Acest lucru permite cuplare unic pentru absolvenţii bine pregătiţi, care sunt pe deplin pregătiţi pentru pozitiile de manageri de top de producţie în industrie.

Departamentul de Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi Şcoala de Management ofera un Master of Science coordonate / Master of Business Administration program care pregăteşte absolvenţi sau profesionişti practicant care sunt comise la o carieră în industrie pentru pozitiile de manageri de fabricaţie. Persoanelor fizice care pe bază de cursuri full-time finalizeze programul în doi ani calendaristici şi a primi două grade.

cerinţelor Programului Un total de 80 de credite este necesar pentru programul de gradul dublă. Studenţii trebuie să aibă cel puţin 40 de credite de la Şcoala de Management şi să îndeplinească cerinţele MS pentru inginerie de fabricaţie. Cursurile pot fi utilizate pentru a satisface cerinţele de doar un grad. Pentru cursurile luate în considerare de inginerie MS, un student trebuie să completeze 36 credite cu o medie cumulată punct de gradul de "cel puţin 3.0 sau B". Restul de patru (4) credite pot fi luate fie de la Şcoala de Management sau al Colegiului de Inginerie. Candidaţii sunt încurajaţi să contacteze absolvent Manufacturing coordonator de programe care îi va ajuta să plan de programele lor de învăţământ, cu un consilier în momentul de înscriere prima dată în programul de gradul dublă. Pentru cerinţele de MBA, vă rugăm să contactaţi Graduate School of Management.

Dual Cerinţe de ieri pentru MBA Toţi elevii sunt obligaţi să participe la un program de orientare inainte de a lua cursuri în programul de MBA. Studenţii registru pentru orientare primul semestru pe care le înregistrează pentru clasele de MBA.

secvenţă recomandate de cursuri necesar este după cum urmează:

* OB 710 Organizaţii de Management şi persoane 2 cr
* OB 711 Organizaţii de Management şi persoane 2 cr
AC 710 de Raportare Financiară şi Control 4 cr
QM 716 Analiza datelor pentru luarea deciziilor manageriale 4 cr
MK 723 Management Marketing 4 cr
FE 721 Management financiar 4 cr
OM 725 crearea de valoare prin operaţiuni şi Tehnologie 4 cr
710 IS IT Strategii pentru o economie în reţea 4 cr
FE 727 Economie şi Management Deciziile 4 CR
CD 750 concurenţa, inovarea, şi Strategia 4 cr

Suplimentare GSM electivă

Pentru detalii despre premisele curs, vă rugăm să contactaţi Scoala de Management Absolvent programe Office.

Cursuri pentru MBA trebuie să fie completat cu o medie cumulată punct de gradul de cel puţin 2.7 (B -). Cel puţin 40 de credite trebuie să fie luate în rezidenta la Scoala de Management. Elevii se pot inscrie in programul de MBA pe un full-sau part-time. Pentru finalizarea grad dublă, studenţii trebuie să fie în conformitate cu termenele stabilite de către fiecare şcoală. Graduate School of Management şi Colegiul de Inginerie cer ca MBA / ENG cerinţele privind dubla grad fi finalizate în termen de şase ani de la înmatriculare.

* OB 710 şi 711 sunt accelerate cursuri pentru studenţii full-time numai. studenţii part-time înscrie în OB 712, Organizaţii de Management şi de persoane, 4 credite.


Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare