Keystone logo
BPP University

BPP University

BPP University

Introducere

În septembrie 2007, BPP University a făcut istorie devenind prima companie deținută public din Marea Britanie care a obținut competențe de acordare a diplomelor.

Acest proces a presupus depunerea unei cereri detaliate către Agenția de Asigurare a Calității (QAA) pentru Învățământul Superior din Regatul Unit, care a acționat în numele Oficiului pentru Studenți. Abordarea unică a BPP University este o educație riguroasă din punct de vedere academic, dar și bazată pe aplicații practice, care este foarte relevantă pentru studenții noștri, părțile interesate și industrie.

În 2020, BPP University i s-au acordat competențe nedeterminate de acordare a diplomelor predate (TDAP) în cadrul noului cadru de reglementare al Oficiului pentru Studenți (OfS). Acordarea TDAP pe termen nedeterminat, care a intrat în vigoare la 1 septembrie 2020, recunoaște integritatea academică a Universității ca instituție de învățământ superior matură, cu standarde riguroase și guvernanță academică.

Are aproximativ 15.000 de studenți, care studiază în 13 centre, în opt locații din Anglia și online în întreaga lume. 70% sunt cu normă întreagă, peste 84% sunt în programe postuniversitare.

Școli BPP University

Avem patru școli care se concentrează pe Drept, Afaceri și Tehnologie, Nursing și Sănătate.

Facultatea de Drept BPP University

Una dintre cele mai importante facultăți de drept din Marea Britanie, cu peste 25 de ani de experiență în furnizarea de calificări juridice profesionale. Suntem de încredere multe dintre cele mai influente firme de avocatură și pregătim avocați aspiranți din peste 150 de organizații.

În fruntea inovației în formarea juridică, privim înainte și nu înapoi. Construim și modelăm cariere juridice pentru viitor.

Pe măsură ce calea spre a deveni avocat se schimbă, suntem în frunte în proiectarea unei abordări inovatoare a SQE, despre care clienții noștri ne spun că ne diferențiază deja de concurenții noștri.

Concentrându-ne pe angajabilitatea și dezvoltarea competențelor ca avocați, oferim studenților avantajul de a-și asigura contracte de formare și elevi. Statisticile noastre de angajare sunt o dovadă a acestui lucru.

BPP University Law School are sediul în două centre din Londra (în inima Londrei „legale” în Holborn și pe Southbank la Waterloo) și centre din Birmingham, Bristol, Cambridge, Leeds și Manchester.

BPP University Business School

BPP University Business School oferă studii superioare pentru aspiranții contabili, bancheri și manageri.

Programele noastre sunt adaptate nevoilor climatului de afaceri actual, predate de experți din industrie care oferă programe la o gamă largă de niveluri, iar școala lucrează cu o gamă largă de organisme profesionale, inclusiv ACCA, ICAEW, CMI, CFA, CIPD și Chartered Banker pentru a se asigura că toate programele noastre sunt direct legate de calificările profesionale dorite.

Școala BPP University

Recunoscând impactul tehnologiei asupra partenerilor noștri clienți, am înființat o școală de tehnologie dedicată pentru a sprijini clienții noștri în „transformarea digitală”.

Reunăm expertiza noastră în tehnologie, analiză și modelare financiară pentru a oferi programe de formare de înaltă calitate.

Oferim calificări de date și tehnologie la fiecare nivel, de la cursuri scurte de o zi la ucenicii finanțabile cu taxe și ucenicii universitare, până la calificări la nivel de master.

Școala BPP University

Din 2018, Școala de Nursing s-a angajat să ofere educație practică în asistență medicală și asistență medicală, atingând în același timp echilibrul potrivit între teoria academică și învățarea practică. Credem că cel mai bun mod de a deveni asistent medical este să experimentați acest lucru, motiv pentru care cursurile noastre vă vor sprijini dezvoltarea profesională și academică.

Lucrând în colaborare cu parteneri cheie din NHS și sectoarele private de asistență medicală, BPP University School of Nursing își propune să producă profesioniști din domeniul sănătății care să răspundă nevoilor și cerințelor emoționale ale grupurilor cheie de pacienți - în domenii precum sănătatea mintală, dizabilitățile de învățare și copii și tineri. Oameni. Personalul strălucit este sânul vital al profesiei din domeniul sănătății și ajutăm la crearea acestora.

BPP University School of Nursing operează din centrele noastre Waterloo și Leeds din Londra și din următoarele locații NHS Trust:

 • Rotherham Doncaster și South Humber NHS Foundation Trust
 • Spitalul universitar Southampton NHS Foundation Trust
 • Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust (Basingstoke and North Hampshire Hospital și Royal Hampshire County Hospital)
 • Spitalul General Kettering NHS Foundation Trust

Școala BPP University

BPP University School of Health oferă studenților cunoștințele și abilitățile practice pentru o carieră profesională în domeniul sănătății. Cu sediul la Londra, Birmingham și Manchester, BPP University School of Health oferă învățământ superior care este conceput în colaborare cu experți în domeniu. Acest lucru asigură relevanța și opțiunile de angajare pentru studenții din această secțiune.

Metodologia noastră de învățare în 5 pași

La BPP, toate programele noastre utilizează cadrul nostru inovator de învățare, axat în întregime pe evaluare și succes în carieră. Progresează cursanții prin studiile lor în cinci pași consecvenți:

1. Pregătiți

Aceasta este etapa în care cursanții își construiesc cunoștințele pentru a susține programul lor, primind feedback regulat cu privire la progresul lor. Aceștia participă la prelegeri și seminarii, susținute față în față sau prin Online Classroom Live pentru sesiuni de predare la distanță, live.

Pentru unele cursuri, am folosit cunoștințele de specialitate ale sectoarelor noastre pentru a crea metodologii de învățare axate pe cariera și succesul la examen.

2. Aplicați

Cursanții aplică acum cunoștințele pe care le-au dezvoltat la sarcini din lumea reală. Replicăm procesele și sistemele utilizate în practică și evaluările pentru a ne oferi predarea, inclusiv:

 • Mediul nostru de practică virtuală (VPE), o platformă personalizată care simulează scenarii realiste în cabinetele de avocatură și camerele avocaților, permite studenților la drept să aplice practic noile cunoștințe.
 • Oferim platforme de practică pentru examene care simulează examene și evaluări pentru a oferi cursanților noștri o oportunitate incredibil de realistă de a exersa înainte de examenul propriu-zis.
 • Programele de ucenicie sunt construite în jurul misiunilor practice, sarcinilor și exercițiilor pentru a contextualiza învățarea
 • Studenții de la Nursing și Healthcare efectuează exerciții clinice și plasamente
 • Studenții de date și tehnologie lucrează prin programul lor folosind simulări de afaceri - exemple antreprenoriale din lumea reală și studii de caz pentru a exersa abilitățile de construire a afacerilor și folosind software-ul standard din industrie pentru a-și aplica învățarea.

3. Colaborați

Acest lucru îl ajută pe cursant să-și modeleze și să-și perfecționeze înțelegerea prin discuții, testări și îndeplinirea unor sarcini practice și realiste mai avansate. Acest lucru ajută, de asemenea, la dezvoltarea abilităților valoroase de lucru în echipă.

Cursanții sunt ghidați prin această etapă cu sprijin extins din partea antrenorilor, consilierilor de program și a echipelor de asistență care oferă intervenții pentru a ajuta cursanții la momentul potrivit, cu nivelul potrivit de sprijin. Ei rămân conectați unul cu altul în campusul nostru virtual, BPP Community. Această platformă online oferă o modalitate excelentă de a participa la evenimente sociale, de a asculta vorbitorii invitați, de a împărtăși interese și multe altele.

4. Consolidează

Această etapă asigură cursanților să-și integreze cunoștințele, astfel încât acestea să poată fi stocate în memoria lor pe termen lung. De asemenea, oferă o mulțime de oportunități de a exersa recuperarea și aplicarea acestor cunoștințe prin finalizarea sarcinilor de revizuire și a testelor.

Experiența noastră vastă în furnizarea de educație online înseamnă că avem o mulțime de perspectivă și înțelegere a performanței cursanților noștri și a indicatorilor pe care îi putem măsura pentru a prezice probabilitatea de succes.

Prin identificarea acestor comportamente, tutorii și echipa noastră de asistență pot interveni atunci când este necesar și pot oferi sprijin vizat și relevant. Acest lucru are ca rezultat o îmbunătățire a ratelor de finalizare și promovare pentru cursanții noștri și se readuce în modul în care oferim cursurile folosind metodologia noastră Momentum.

5. Evaluare

Cursanții vor trece continuu prin aceste etape diferite până când sunt pregătiți în mod optim pentru evaluările lor.

Pe lângă evaluările față în față, oferim și o gamă largă de opțiuni de evaluare digitală.

Locații

Locații
 • BPP, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, W12 8AW, London

 • Fitzwilliam House 2 St Mary Axe, EC3A 8BF, London

 • London Holborn 68-70 Red Lion Street, WC1R 4NY, London

 • BPP Professional Education 4th Floor 3 London Wall Buildings, EC2M 5PD, London

 • BPP University 137 Stamford Street, SE1 9NN, London

 • BPP University 32-34 Colmore Circus, B4 6BN, Birmingham

 • BPP UniversityRDaSH Almond Tree Court Tickhill Road, DN4 8QN, Doncaster

 • BPP University Whitehall 2 Whitehall Quay, LS1 4HR, Leeds

 • BPP University St James Building 79 Oxford Street, M1 6FQ, Manchester

 • BPP University Queen Square Grove Avenue, BS1 4QY, Bristol

 • BPP University Third Floor Lion House Lion Yard, CB2 3NA, Cambridge

 • London, Regatul Unit

Întrebări