Keystone logo
Bridgewater State University Master of Business Administration (MBA)
Bridgewater State University

Master of Business Administration (MBA)

Bridgewater, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Organizațiile de astăzi caută manageri experimentați care să îi ajute să valorifice tendințele emergente, să maximizeze tehnologiile avansate și să se adapteze forțelor de schimbare a pieței. Profesioniștii care oferă astfel de calități întreprinderilor în creștere vin adesea înarmați cu masterul lor în administrarea afacerilor (MBA). De fapt, aproape 80 la sută dintre cei mai buni directori dintr-un sondaj recent au fost de acord că obținerea unui grad de absolvire în afaceri este vitală pentru cei care doresc să asigure poziții de conducere superioare. Dacă un grad de MBA face parte din calea ta de carieră, programul de MBA Bridgewater State University este pentru tine. Programul nostru de studii avansate este proiectat pentru profesioniști care lucrează care doresc să dezvolte abilități de conducere în carieră și de conducere, dar ale căror vieți ocupate cer un format flexibil și adaptabil.

Programul evidențiază

De ce să obții un MBA? Într-un cuvânt, oportunitate. MBA este un grad care te diferențiază și te ajută să te poziționezi pentru avansare în organizații de orice dimensiune și tip. Programul MBA Bridgewater oferă cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a excela în poziții manageriale și executive într-o gamă largă de organizații.

În plus, valoarea unui MBA nu se limitează strict la mediile corporative. Poate fi utilă și pentru cei care urmează o carieră managerială în sectorul public, guvern, organizații non-profit, întreprinderi mici și alte domenii. Și vorbind despre valoare, programul nostru de MBA vă învață gândirea și analiza critică, luarea deciziilor, comunicarea și conducerea fără prețul uriaș de preț pe care îl găsiți cu alte programe MBA - ceea ce duce la un randament semnificativ al investițiilor.

Programul MBA vă oferă:

  • Facultate diversă, cu experiență vastă și cercetare în economie, finanțe, marketing, operațiuni, management și contabilitate.
  • Dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor, comunicare și analiză.
  • Abilități și dezvoltare profesională de conducere.
  • Clasele mici care facilitează o experiență de învățare mai personalizată.
  • Opțiuni de program full-time și part-time pentru a se potrivi cu programe aglomerate.
  • Oferiți școlarități accesibile și oportunități de absolvire.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare