Keystone logo
Brown University IE Brown Executive MBA
Brown University

IE Brown Executive MBA

College Hill, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Un EMBA de 15 luni pentru profesioniștii din mijlocul carierei, care integrează un curriculum inovator de management cu științele umaniste și artele liberale.

Două instituții. O abordare unică a MBA.

IE Business School și Brown University au încheiat o alianță unică pentru a oferi un Executive MBA comun care depășește limitele educației tradiționale de afaceri. IE Brown Executive MBA oferă o platformă pentru liderii reflectivi să fie mai globali în perspectivă, mai inovatori în gândirea lor și mai informați în luarea deciziilor.

De-a lungul a 15 luni, studenții experimentează un curriculum riguros și dinamic care îi pregătește cu expertiză transindustrială și perspective diverse pentru a inova și a satisface noile și în curs de dezvoltare cereri de leadership. Programa noastră EMBA este triplu certificată de AACSB, AMBA și EQUIS.

Format de program

15 luni care includ sesiuni online mixte și cinci săptămâni rezidențiale structurate pentru profesioniști. Programul nostru combină învățarea online interactivă cu sesiunile în persoană, astfel încât să puteți câștiga un EMBA și să vă construiți rețeaua și abilitățile vitale pentru dezvoltarea afacerii dvs. în timp real - fără a vă întrerupe cariera.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare