Keystone logo
Business School Sao Paulo Executive MBA (în limba engleză)
Business School Sao Paulo

Executive MBA (în limba engleză)

São Paulo, Brazilia

22 Months

Engleză

Request pace

Request application deadline

Mar 2025

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Executive MBA (în limba engleză)

Business School din São Paulo Executive MBA este un program care combină instrumente moderne de management - care presupun și să integreze toate domeniile de activitate - cu dezvoltarea abilitatilor de leadership și management, care ar trebui să fie stăpânite de către toți liderii moderne.
Pe lângă importanța unor instrumente analitice, abilitățile de leadership au devenit esențiale în acest mediu complex. Astfel, EMBA oferă un modul special, care include coaching individual, precum și ateliere de lucru care funcționează cu privire la competențele și abilitățile necesare unui lider contemporan, cum ar fi comunicarea eficientă și lucrul în echipă.

&nbsp

Cursul dureaza 22 de luni, cuprinde discipline regulate, ateliere de lucru intensiv, jocuri de afaceri care integrează cunoștințele și să consolideze învățarea, prelegeri de către experți ai pieței, precum și Dezvoltare Leadership Program, un modul special pe leadership.


Programul este îndrăzneț și dinamic, cu sesiuni care includ teoria și practica, facilitat de către profesori, care combină proveniți din mediul universitar, cu o experiență de sunet în lumea afacerilor. BSP favorizează învățarea folosind mai multe tipuri de metodologii, cum ar fi discuțiile de caz, jocuri și simulări, ateliere de lucru si dezbateri, cerând întotdeauna cei mai de abilitățile studenților.


Modul International de la Sawyer Business School - Suffolk University, Boston - Statele Unite ale Americii, locul cel mai bun cincisprezecea Executive Education Program, în Statele Unite ale Americii de către Princeton Review. Timp de 2 săptămâni, în Boston, acest modul, conceput special pentru studenții noștri, va oferi o perspectivă internațională pe teme specifice, care sunt în prezent o provocare pentru profesioniști.

&nbsp


Cine ar trebui sa participe


Profesioniști cu experiență de management, competență în limba engleză și cu scopul de a obține gândire strategică, abilități de conducere și cunoștințe de cele mai bune practici din mai multe industrii si piete, cu scopul de a obține poziții de înalt nivel în companii din întreaga lume.Director de program:


Fernando Rodrigues M. Marques


Deține o diplomă de doctorat în Energie (USP), programe de Master în Business Administration (COPPEAD / UFRJ), MBA (BSP), precum și o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor (FGV). El a lucrat în domenii de finanțe și comptrollership de companii precum General Electric, Lotus Development Corporation (IBM), Accenture, INCO și Gillette. Co-autor al cartii "Contabilidade e Finanças para Não Especialistas", Pearson - Prentice Hall, 3rd Edition, 2010. În prezent, el este directorul MBA Programe de BSP.

&nbsp

&nbsp

De ce participa Executive MBA?

&nbsp

 • Programa Axat pe competențe manageriale și de conducere
  BSP Executive MBA a fost conceput pentru a se asigura că elevii stăpânească abilitățile manageriale și de conducere diferite cerute de un lider inovator și modern. Prin integrarea conceptelor de leadership, management strategic de afaceri, prelegeri clasă, studii de caz, ateliere de lucru și jocuri de afaceri, studenți îmbogăți cunoștințele și abilitățile lor într-un mod dinamic și multidisciplinar.
 • Modul International de la Sawyer Business School - Universitatea Suffolk - Boston - Statele Unite ale Americii
  La Business School Sawyer elevii expunerea câștig la unele dintre gânditori din lume de afaceri de lider. Acest curs speciale și exclusive oferă studenților acces la cele mai noi tendințe din lumea de afaceri a crea o perspectivă de afaceri cu adevărat internațională și integratoare. Acest curs va ascuti capacitatea de a gândi la nivel global și a maximiza impactul potențial pe care un executiv poate avea drept de decizie strategică.
 • Conducere Programul de Dezvoltare
  PLDM oferă studenților o combinație de coaching individual și de echipă și ateliere de lucru care vor elabora în continuare programul de comunicare și leadership skills.This va permite studenților să atingă un nivel de performanță mai ridicat, astfel cum acestea avansează în poziții de responsabilitate mai mare în cadrul companiilor lor. Programul se bazează pe: comunicare eficiente, de dezvoltare de oameni, stiluri de conducere și de strategie.
 • Complexitatea gestiunii
  O specialitate BSP: o știință care clarifică modul de a face cu fenomene complexe, care lucrează cu instrumente și concepte noi și evenimente care vor extinde modul în care să analizeze faptele și să ia decizii <./ Li>
 • Membri ai facultăților cu cariera profesională și de fundal academic internațional
  Profesori BSP au un nivel ridicat de pregătire academică combinată cu o carieră profesională, în companii, atât braziliene și internaționale. De înaltă calitate a facultății este adesea lăudat de către studenți BSP. Această combinație de experiență de viață reală cu conceptul teoretic de sunet, rezultate în sesiuni dinamice și transferul efectiv de cunoștințe aplicabile în timpul orelor.

&nbsp

&nbsp

Procesul de admitere

Pasul 1 - Înregistrarea

 • Completați cererea on-line.
 • Adăugați CV-ul tau
 • Scrie și adăugați un eseu pe un subiect propus de BSP.
 • Adăugați un scrisori de recomandare de la angajatori curente sau anterioare.

&nbsp

Pasul 2 - Teste de admitere

&nbsp

Testele matematice și logice trebuie să fie finalizate înainte de interviul personal programată la înregistrare. Tu ar trebui să ia testul intr-unul din campusurile noastre la CAF (Centrul de Participare Candidat), de luni până vineri, între orele 08:30 la 19:30 sau în zilele de sâmbătă, între orele 9:00 la 11:30. Timp de asteptat dedicat încercării este de 1 ora pe sistemul primul venit, primul servit.

&nbsp

&nbsp

Pasul 3 - Interviu

Un interviu va fi programat la o dată care urmează să fie confirmată de confirmare a înregistrării e-mail după încheierea etapei 1 Cerințe.

&nbsp

&nbsp

Pasul 4 - Rezultatele procesului de admitere

&nbsp

Rezultatul procesului de admitere va fi informat pentru a candidatului de către un e-mail, după încheierea tuturor etapelor anterioare. Candidații aprobate vor primi instrucțiuni de înscriere și link-uri pentru informații complementare și descărcarea de inscriere formă.

&nbsp

&nbsp

Pasul 5 - Admiterea program eficient

Candidații admiși trebuie să furnizeze o copie următoarele documente și să prezinte la Centrul de Participare candidat la campusul aceeași în care programul este oferit:

&nbsp

 • Formularul de Înscriere îndeplinite;
 • 1 recentă 3x4 fotografie;
 • Carte de identitate (RG și CPF din Brazilia) copie;
 • Dovada adresei;
 • Copie legalizată a transcrieri universitare oficiale de program;
 • Copie certificată a programului de licență programe de
 • Dovada de plata anticipată a primei tranșe sau să plătească direct în CAC (Centrul de Participare face), folosind Visa sau MasterCard de credit

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Executive MBA (3 acreditări)
  • Geneva, Elveţia
 • Global Executive MBA
  • Valbonne, Franţa
  • Belo Horizonte, Brazilia
  • + 6 Mai mult
 • Executive MBA online în antreprenoriat și dezvoltare de noi întreprinderi
  • Oxford, Regatul Unit