Keystone logo
Bemidji State University ONLINE MBA
Bemidji State University

ONLINE MBA

Bemidji, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Companiile de astăzi doresc să angajeze auto-începători cu abilitățile și cunoștințele unice pe care le oferă un program cuprinzător de MBA. MBA online este un program riguros din punct de vedere academic, care subliniază conducerea strategică și dezvoltarea profesională prin experiențe personalizate de îmbogățire și cursuri avansate.

Programul de 30 de credite este conceput pentru a-i învăța pe elevi abilitățile avansate și înțelegerea necesare pentru a atinge obiective de nivel superior în mediul de afaceri complex și global de astăzi. Programul complet include zece cursuri de responsabilitate socială corporativă, afaceri globale și analiză statistică.

Caracteristici ale programului

Un program de curs versatil care vă permite să finalizați MBA în doar un an sau să vă răspândiți cursurile pentru a vă satisface nevoile personale și profesionale

Tarife accesibile de școlarizare în stat disponibile tuturor studenților și ajutor financiar disponibil studenților care se califică

Facultate dedicată, profesională, situată în campus și ușor disponibilă

Feedback individual, îndrumare și o experiență de învățare personalizată

Cursuri flexibile și convenabile care pot fi finalizate la orice oră a zilei, de oriunde din lume

Diplomă de la o instituție de învățământ superior bine respectată, pe deplin acreditată.

Bucurați-vă de flexibilitatea maximă. Porniți programul în orice semestru și urmați cursuri într-un ritm care funcționează pentru dvs. Completați într-un an sau continuați să lucrați în carieră și urmați cursuri de MBA part-time. Reglați-vă viteza pe măsură ce nevoile dvs. se schimbă.

Toate cursurile sunt de șase până la opt săptămâni și sunt predate de către profesori cu experiență în afaceri. Veți dezvolta abilități manageriale puternice, vă veți debloca potențialul de conducere și veți pune învățarea la practică la locul de muncă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare