Keystone logo
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Introducere

Informații generale despre Facultatea

Bucharest Business School a fost înființată în 2014 sub numele de Facultatea de afaceri postuniversitare de Academia de Studii Ecnomic București și are două programe majore de MBA: MBA Canadian românesc și Română-franceză MBA (Fosta INDE). BBS este responsabil pentru Proiecte Executive Education, Mini MBA antreprenoriale și Programe de Dezvoltare ASE București. Cu mai mult de 20 de ani de experiență internațională în Business Administration facultatea noastră este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de MBA românească cu Absolvenți în companii peste 4000 majore. Pentru impactc sale excepționale internaționale și implicarea Bucharest Business School a fost distins cu premiul "3 Palmes" de EDuniversal în 2014. Facultatea noastra are o colaborare de lungă durată și fructuoasă cu uOttawa (Telfer School of Management) și CNAM Paris.

Profesorii români au fost instruiți în aceste universități prestigioase din străinătate și sunt în mod constant îmbunătățirea metodelor de predare care oferă studenților servicii educaționale la cele mai înalte standarde academice.

Deoarece, atât a programelor noastre de MBA, română-canadiană și română-franceză (fosta INDE), au fost dezvoltate cu ajutorul partenerilor noștri internaționali, acestea sunt actualizate în mod constant pentru a respecta standardele și specificitatea programelor canadiene și franceze.

Curricula internațional, selectarea profesor și o evaluare riguroasă, biografie recentă și metode moderne de predare sunt elementele-cheie ale programelor noastre de diplomă dublă.

Topul & Premii

Chiar dacă Bucharest Business School a fost înființată în anul 2014 ca Facultatea postuniversitare a Universității de Studii Economice din București 2 programe de MBA au mai mult de 20 de ani de experienta si peste 5.000 de absolventi.

Programul Român-Canadian MBA oferă o formă de diplomă dublă ASE București și uOttawa (Telfer School of Management). Acest program este identic cu cel din Canada și în fiecare an, programa este actualizat pentru a acoperi cele mai interesante subiecte pentru mediul de afaceri.

Programul de MBA Român-Francez este dezvoltat cu CNAM Paris și oferă, de asemenea, o diplomă dublă de la ASE și partenerul franceză. Acest program are clasic - forma de studiu si un MBA hibrid nou introdus sa concentrat în jurul unei platforme moderne de e-learning - în acțiune.

Partenerii noștri sunt AMBA (Asociatia MBA) acreditat pentru programele de MBA și oferă cele mai bune servicii educaționale de calitate pentru America de Nord și abordările din Europa de Vest. În 2014, Bucharest Business School a primit 3 Palmes de atribuire excelență din edUniversal ca o recunoaștere pentru activitatea sa internațională, grija pentru nevoile studenților noștri și curricula moderne. Bucharest Business School este membru al CEEMAN (Central & Eastern Europe Management Development) și, în ultimii ani, programele sale sunt rake ca programe de top MBA disponibile în România. Ambele programe sunt acreditat de Ministerul român al Educației iar diploma eliberată de Universitatea de Studii Economice din București este acceptat în toate țările din Europa, America de Nord și mai mult.

Campus & Facilitati

Școala de Afaceri București este găzduit într-o clădire istorică centrul recent restaurată București, cu o stare a sistemului de protecție art cutremur.

Programul MBA Român-Canadian 2 Elemente obligatorii starea de arta de camere exclusive de curs, un laborator IT exclusiv si 4 camere de studiu care oferă studenților toate condițiile pentru o experiență de învățare excelent. Camerele au fost proiectate cu expertiza partenerilor canadian si spirit fondator de la CIDA (Canadian International Development Agency).

Programul MBA Român-Francez are 2 săli de curs, un laborator IT si doua camere individuale / studiu complet cu IT si suport multimedia.

Toți studenții MBA au acces la biblioteca BBS, cu peste 20.000 de titluri în limba engleză și franceză care acoperă toate cursurile. BBS actualizează colecția de carte în fiecare an, pe baza recomandării profesorilor de posesiune români și străini.

Parteneri Corporate

Cu mai mult de 5.000 de absolventi in marile companii romanesti si multinationale active pe piata locala ca ambasadori ai programului Bucharest Business School are o reputație de mare de 20 de ani de experiență.

Prezența membrilor Alumni în aceste societăți nu oferă doar BBS un avantaj puternic asupra concurenței în recrutarea studenților viitori bu facilitează, de asemenea, colaborarea cu privire la programele de practica studenților, găsirea pozițiilor și organizarea de târguri de internship mini locuri de muncă.

Fiind printre primele programe de MBA disponibile în România la începutul anilor '90, când noua clasă de afaceri locale a fost definită combinată cu stabilitatea programelor de-a lungul anilor au fost pilonii principali pe care relațiile mari au fost construite cu firme, ONG-uri, instituții de stat, profesionale organizații și reprezentanți ai diplomației.

Locații

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Întrebări