Keystone logo
Bucharest Business School Română - program de MBA din Canada
Bucharest Business School

Română - program de MBA din Canada

Bucharest, România

24 Months

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 11.500 *

În campus

* Taxa de școlarizare pentru 24 de luni

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

1

Programul MBA

O Română - Programul Canadian MBA este una dintre cele mai prestigioase programe disponibile în România și un MBA cu adevărat internațional. Cadrele didactice este format din profesori canadieni și români dublată de antreprenori de succes și specialiști de afaceri ca vorbitori invitați. cu o curricula și materiale de lectură internaționale nu mai vechi de 3 ani programul aduce informații proaspete de pe piețele naționale și globale și contribuie la reală experiență internațională de MBA. Programul a fost unul creat cu nevoile studentului în minte și importanța locurilor de muncă actuale și a planurilor de dezvoltare a carierei. Prelegerile sunt programate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri după-amiaza (18 - 21) si sambata (9am la 04:30) astfel încât acestea să nu interfereze atât de mult cu ore de afaceri.

campusul nostru este situat in centrul Bucurestiului și dispune de toate facilitățile moderne vă va aștepta de la un program de MBA și mai mult. Ne ia un mare interes opiniile și nevoile studenților noștri și, de asemenea, încercarea de a satisface cererile lor.

Fiecare generație contribuie la experiența ROCA MBA și noi sperăm că în fiecare an vine cu ceva nou și ne aduce mai aproape de studenții și partenerii noștri.

scurta istorie

Fondată în 1993, Programul Român-Canadian MBA a fost rezultatul unui parteneriat fructuos între guvernele celor două țări. Având expertiza tehnică și financiară oferită cu generozitate de partea canadiană și cunoștințele pe piața internă și facilitățile de nivel locale din partea română programul a fost înaintea timpului său și a fost recunoscută în scurt timp ca un MBA competitiv și performant.

Începând cu anul 2006 și până în prezent zi programul a fost dezvoltat de Universitatea de Studii Economice București și Școala Telfer de Management formeaza la Universitatea din Ottawa.

Programă

Construirea unui curriculum puternic este singura modalitate de a se asigura că elevii vor fi expuse la toate informațiile necesare, în scopul de a excela și de a obține maximum de experiență de MBA. Un studiu cuprinzător multianual este realizat după primul an al programului nostru, în scopul de a păstra pachetul de clasă până la data și centrată pe nevoile reale ale mediului de afaceri modern.

Clasele sunt grupate în 4 semestre (urmați link pe fiecare clasă pentru programa completă) pentru 1 și anul 2 de studii:

 • Abilități manageriale și comportament organizațional
 • Lumea a Directorului General și Management Strategic
 • Analiza datelor manageriale
 • Marketing Management
 • Micro managerial și macro economie
 • afaceri internaționale
 • FINANCIARE SI CONTABILITATE MANAGERIALĂ
 • Finanțe manageriale
 • Funcționare și Supply Chain Management
 • Gestionarea resurselor umane
 • Corporate financiare cu risc controlare, Investiții și
 • Spirit antreprenorial și Leadership
 • Dezvoltarea durabilă și de responsabilitate socială corporativă
 • Probleme strategice și de cercetare în marketing
 • Aspecte juridice și fiscale în Business / Management de proiect
 • Managementul strategic al Tehnologiei Informatiei
 • managementul schimbării
 • Formularea strategiei și Implementari
 • Simulare de afaceri
 • Proiect final

Facilități

campusul nostru este situat in centrul Bucurestiului, Ușor de accesat cu masina, transport in comun sau cu metroul (la 5 minute de mers pe jos de la statia Piata Romana). Loc de parcare nu este asigurată, dar mai multe locuri de parcare privată sunt disponibile campus în apropiere.

Clasele sunt deținute într-o clădire istorică recent recondiționat, primul din România să beneficieze de tehnologia revoluționară cutremur stabilizator, care izolează clădirea complet de pe pământ.

Sălile de curs sunt complet ambalate cu toată tehnologia necesară pentru o experiență completă de curs (sistem de sunet, sistemul de control al climei cu răcoritor de aer, bord interactiv, contrast ridicat video-proiector, sistem video-conferință aparat de fotografiat unghi de 5 larg, PC, imprimantă laser, de mare viteză Wi-Fi și prize individuale).

Elevii se pot accesa, de asemenea, săli de studiu pentru proiecte individuale sau de echipă și laboratoarele de IT sunt întotdeauna disponibile pentru simulare de afaceri și subiecte legate de calculator.

Pentru că toate materialele de lectură sunt printre publicații de top la nivel mondial au evaluat și nu mai vechi de 3 ani, studenții sunt invitați să acceseze biblioteca de MBA unde pot citi cărțile dorite de minereu le împrumut pentru studiu acasă.

Puternică cafelei proaspete, ceai și apă rece sunt întotdeauna disponibile în timpul orelor.

Parteneri

De-a lungul ultimilor 20 de ani, companiile naționale și multinaționale puternice active de pe piața românească de încredere programului nostru cu formarea specialiștilor lor și suntem încântați să spunem că nici unul dintre ei nu a fost mai mult decât mulțumit de rezultate.

Pe măsură ce anii au trecut aceste companii sa transformat în clienți tradiționali, cu cel puțin un elev din fiecare generație, iar acum sunt considerate a fi partenerii noștri. În fiecare an, feedback-ul colectate de la studenți și companiile lor sunt analizate cu atenție și utilizat ca sursă de date primare pentru îmbunătățirea atât a programelor școlare și abordarea didactică.

Avantajul Român-Canadian Programul MBA

Programul MBA Român-Canadian este unic pe piata locala, aducand experienta de MBA mai aproape de studenți, datorită unui anumit configurație, construită pe cerințele mediului de afaceri. Pentru ambele companii și profesioniști în drumul lor de a ajunge la partea de sus. posibilitatea de a obține MBA în timp ce încă posibilitatea de a lucra este mai mult decât o simplă preferință, aceasta este o cerință.

Având un specialist în imposibilitatea de a lucra timp de 14 săptămâni / an, 2 ani la rând nu mai este o opțiune pentru cele mai multe dintre companiile noastre partenere și potențialii studenți, prin urmare, programul nostru de MBA vine cu un program accesibil de după-amiază (miercuri 18 - 21) și week-end (sâmbătă 9am la 4:30) clase.

Un alt avantaj important al programului nostru este echipa de predare mixt compus din profesori canadieni și români de renume internațional și vorbitori clienților de la companii puternice și antreprenori de succes. Această abordare vă oferă toate unghiurile de pe acest subiect și contribuie la valoarea informațiilor colectate.

Programul este construit pe o abordare extrem aplicabilă, care își propune să aducă studentului cât mai aproape posibil de experiența din viața reală. Abordarea hands-on a fost primit cu brațele deschise de către partenerii noștri și a încurajat cu implicarea lor în oferirea de proiecte de consultanță din viața reală pentru studenții noștri.

Alumni este una dintre caracteristica cea mai puternică, The 1.000+ rețeaua internațională de absolvenți sprijină eforturile noastre și contribuie la experiența cu recunoștință studenților noștri și dezvoltarea carierei lor viitoare.

Comunitatea noastră

Programele de MBA sunt toate despre crearea de rețele și construirea unor comunități multinaționale puternice și programul Român-Canadian MBA nu este o excepție. Una dintre caracteristicile cheie ale programului nostru este de a aduce împreună reputate România și canadiene profesori, antreprenori de succes, specialiști de afaceri, companii multinationale, absolventi si studenti.

După ce un subiect explorat de atât de multe diferite puncte poate genera numai performanța și experiența valoroasă din viața reală.

Studenții

Ca un student în noastre de 24 de luni program de drepturile și beneficiile se extind mult dincolo de participarea la cursuri. Nucleul de experiență de MBA este vorba de proiecte de echipă, contracte de consultanță cu privire la organizațiile din viața reală, sesiuni de networking și alte activități în afara programei.

Studenții noștri sunt în permanență încurajați să se implice în cât mai multe activități și pentru a obține maximum din cei doi ani de clase de MBA. Internaționale de cadre didactice, profesori asociați și consultanți sunt întotdeauna planificarea de noi experiențe pentru a testa elevii din varietatea și metode inovatoare și de a le pregăti pentru un lucru real.

Mulți dintre studenții noștri aleg să se implice în proiecte provocatoare prin oferirea de consultanță în sectorul non-profit sau pentru IMM-uri cu potențial ridicat de creștere, în scopul de a testa abilitățile lor și să prezinte un document final care pur și simplu iese în evidență prin rezultatele sale și a impactului social.

Admitere

Un grad de MBA și cunoștințele și experiența asociate cu siguranta reprezinta un rapel de carieră și decizia de a se înscrie în cadrul Programului Român-Canadian poate fi doar una dintre cele mai importante decizii din viata ta profesionala. Vorbește cu absolvenții noștri și să urmeze ascensiunea în carieră.

Aici, la MBA Român-Canadian, facem tot posibilul pentru a aduce în mod constant programul mai aproape de studenții noștri viitori, iar rezultatele vorbesc de la sine. Suntem mereu aici pentru tine și te va ghida cu plăcere prin faza de documentare, iar procesul de aplicare.

Dincolo de procedurile formale de admitere legale, procesul de a deveni unul dintre studenții noștri este simplu și logic. Doar începe prin a lua contact cu noi. O vizită în campus, întâlnirea profesorilor, participarea la cursuri deschise sau de formare pentru testul de admitere sunt întotdeauna opțiuni deschise pentru tine și dorința noastră este de a face să vă simțiți cât mai confortabil cu experiența de student MBA înainte de a se alătura noi.

admitere Calendar

Pentru Programul MBA Român-Canadian sesiunea de admitere este deschis din februarie până în septembrie. Fișierele pot fi depuse pe parcursul acestei perioade și de admitere de testare și interviuri sunt programate pentru confortul clientului.

Candidații se pot programa 1-to-1 vizite campus, participa la seminarii gratuite de pregătire a testelor de admitere și de a participa la cursuri deschise în campus.

Criterii de evaluare

Fiecare candidat va prezenta un dosar cu documentele de admitere necesare, care vor fi evaluate pentru a se clasa candidaților și să le prezinte în lista ordonată pe baza scorurilor obținute.

Dosarul de admitere a fiecărui candidat va fi evaluată de către doi evaluatori independenți, pe un sistem de maxim 60 de puncte. Scorul final va fi media celor două evaluări și vor fi însumate cu GMAT de evaluare / Admission Test de maxim 40 de puncte.

60 puncte Evaluarea fișierului este compus din următoarele:

 • 10 puncte - media notelor de curs de licență;
 • 10 puncte - nota medie, de la gradul de licență;
 • 20 puncte - locul de muncă și experiență managerială (10 puncte fiecare);
 • 10 puncte - motivare;
 • 10 puncte - două scrisori de recomandare (5 puncte fiecare).

Candidații cu un scor total sub 60 de puncte vor eșua evaluarea și aplicarea lor vor fi eliminate.

admitere Fișier

Conform legii învățământului românesc toți candidații trebuie să îndeplinească 3 condiții formale importante pentru a fi eligibile pentru a aplica pentru programul de MBA:

 • Studii universitare recunoscute de dreptul internațional (română sau echivalent);
 • Cel puțin 3 ani de experiență în muncă;
 • Limba engleză de competență.

Toate diplomele străine trebuie să fie traduse în limba engleză / română și să treacă de validare din minister sau română educații.

În cazul în care sunt îndeplinite aceste condiții candidații trebuie să pregătească un dosar cu următoarele documente:

 • Completate în formularul de aplicare;
 • Completat foaie de fond cu caracter personal;
 • Anexă detaliată privind experiența de muncă;
 • Două scrisori de recomandare confidențiale în plicuri sigilate;
 • diplomă de licență (copie legalizata);
 • transcriere academică (copie legalizată);
 • Certificat de naștere (copie legalizată);
 • Certificatul de căsătorie este aplicabilă (copie legalizată);
 • Certificat de sănătate (care să ateste că candidatul nu are nici o boală contagioasă sau boală incompatibilă cu participarea la cursuri sau viitoarea profesie);
 • 4 fotografii tip buletin;
 • Dovada plății de admitere / taxa de înscriere;
 • Copie a cărții de identitate sau a pașaportului;
 • CV (format Europass) în limba engleză;

În cazul în care candidatul este un student român care a studiat în străinătate un certificat de la Ministerul Educației este necesar.

Pentru cetățenii străini, după evaluarea dosarului de admitere, o decizii de studiu temporare vor fi emise de către vice-rector al ASE, care vor fi transmise la programul de MBA. Fiecare dosar va fi transmis pentru evaluare și aprobare ministerului educației, cercetării și tineretului la departamentul de relații internaționale, divizia de mobilitate student.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare