Keystone logo
Business University Foundation of the Chamber of Commerce of Bogotá Afaceri | MBA
Business University Foundation of the Chamber of Commerce of Bogotá

Afaceri | MBA

Bogotá, Columbia

Request duration

Spaniolă

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MBA în Uniempresarial formează experți capabili să consolideze cu succes idei de afaceri inovatoare și să fie în fruntea tendințelor mondiale în managementul afacerilor.

În calitate de filială a Camerei de Comerț din Bogota, Uniempresarial formează lideri care consolidează afaceri durabile, cu o perspectivă etică în gestionarea resurselor, capabile să genereze avantaje competitive prin utilizarea instrumentelor tehnologice, informaționale și de comunicare pentru a face diferența. față de concurenții tăi.

Masterul în administrarea afacerilor Uniempresarial MBA va fi un lider capabil să implementeze noi modele de afaceri inovatoare și creative, la rândul său direcționând organizații, gândindu-se la durabilitatea și durabilitatea afacerilor, din punct de vedere etic, dar competent în gestionarea resurselor și capacitățile organizațiilor contemporane, vor fi, de asemenea, un generator de avantaje competitive care se adaptează la situațiile și provocările mediului, astfel încât să concepă gestionarea instrumentelor de tehnologie, informație și comunicare, ca elemente care permit crearea diferențiatorilor față de concurenții lor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare