Keystone logo
California State University Sonoma Sonoma MBA Programe
California State University Sonoma

Sonoma MBA Programe

Rohnert Park, Statele Unite ale Americii

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Amestecat, În campus

* Opțiunile Executive MBA: On-campus taxa de școlarizare este de 49.500 dolari. Opțiunile de MBA: Taxa de școlarizare pe-campus începe de la 25.000 $, în funcție de progresul fiecărui student și de numărul de cursuri înscrise.

Introducere

106892_sbe_commencement_2018_emba_4x1_lowres.jpg

Școala de Afaceri și Economie de la Universitatea de Stat din California, Sonoma (Universitatea de Stat Sonoma) oferă patru opțiuni de program AACSB-acreditat MBA:

  • Sonoma Executive MBA
  • Sonoma Executive MBA în afaceri de vin
  • Sonoma MBA
  • Sonoma MBA în afaceri de vin

Sonoma MBAs sunt livrate pe un program flexibil conceput pentru a lucra profesioniști. Programele noastre au un raport bărbați-femei de 50-50. Elevii reprezintă diverse industrii, inclusiv cele de contabilitate, energie, guvern, transport, băuturi alcoolice, ambalaje pentru consumatori, consultanță cu amănuntul, servicii financiare, nonprofit, tehnologie, divertisment și asistență medicală, printre alte sectoare.

Revenirea la educație:

  • 2017 și 2018 absolvenții programelor Sonoma Executive MBA au raportat o creștere medie a salariului de 25%.
  • 45% dintre cei 2018 absolvenți ai programelor Sonoma MBA au raportat că primesc o promoție în timp ce participă la programe.

Mai multe informații: http://web.sonoma.edu/mba

Sonoma Executive MBA

Sprijinindu-se de 17 luni, cohortul în stil Executive MBA oferă o experiență transformatoare care încorporează dezvoltarea integrată a leadership-ului și a gândirii strategice, echipând studenților cu abilitățile necesare pentru a analiza situațiile de afaceri și cartografie și executa inițiative strategice pentru a-și conduce organizația înainte. Obiectivele programului în luarea deciziilor strategice, inteligența afacerii și abilitățile de comunicare oferă studenților competența și încrederea de a vorbi și de a conduce la nivel executiv cu toate domeniile funcționale ale unei afaceri. Elevii au ocazia să se angajeze într-o excursie de consultanță internațională de afaceri pe o perioadă de două săptămâni pentru a îmbunătăți înțelegerea modului de a desfășura cu succes o afacere într-o altă cultură și economie.

„Complexitatea asistenței medicale necesită o adâncime de înțelegere în afaceri, leadership și inovație. Sonoma MBA pentru directori mi-a echipat cu esențiale pentru a reuși în calitate de conducător de asistență medicală . "- Surani Hayre-Kwan '14, director al Oficiului pentru experienta pacientului la Sutter Health

106893_EMBA_Diagram_120801_lowres.jpg

Sonoma Executive MBA în afaceri de vin

În anul 2012, Institutul de Afaceri Wine din cadrul Școlii de Afaceri și Economie (SBE) de la Universitatea de Stat din Sonoma, în colaborare cu industria vinicolă, a lansat primul Executive MBA din Statele Unite, axat pe activitatea de vin. Programul Sonoma Executive MBA în programul Business Wine este oferit în două formate: rezidență redusă și campus-based.

  • Programul bazat pe campus de 17 luni oferă o experiență de neegalat de orice altă instituție de învățământ superior. Elevii au acces primordial la o educație de afaceri de clasă mondială, aflată la intersecția dintre Napa, Sonoma și San Francisco. Cursurile se desfășoară în Centrul de învățare a spectatorilor de vinuri, un spațiu inovator de învățare aurit cu tehnologie avansată și săli de cursuri flexibile de învățare.
  • Formatul de resedinta redusa, cunoscut sub numele de Global Executive MBA in Wine Business, cuprinde patru "intensificari de leadership" in California, Australia si Franta si segmente de trei luni dintr-un caz on-line si de invatare bazata pe proiecte si mentoring. Elevii au ocazia rară de a studia cu facultatea noastră de afaceri de vinuri distinse din SUA și din lume.

Elevii din Sonoma Executive MBA în Business Wine au posibilitatea de a se angaja într-o călătorie de două săptămâni de afaceri internaționale de consultanță pentru a îmbunătăți înțelegerea modului de a desfășura afaceri cu succes într-o cultură și economie diferite. De asemenea, aceștia participă la un training de conducere în week-end de conducere în Bay of San Diego cu veterani ai Cupei Americii.

" Thom Sonoma Executive MBA în Business Wine se potrivesc educației, carierei și nevoilor familiei mele. Locuiam în New York cu soțul și copilul meu, în timp ce am început o vinăriță în Napa. Datorită cunoștințelor profesionale ale profesorilor mei și a perspectivelor diverse ale cohortei mele, am absolvit cunoștințele antreprenoriale, o mai mare încredere în calitate de lider și claritate cu privire la modul în care pot avea un impact pozitiv asupra industriei noastre viticole regionale ".- Aimee Chang '15, proprietar de nouă vinuri Suns

106895_wemba_diagram_rev170702_lowres.jpg


Sonoma MBA

Sonoma MBA este proiectat cu un program flexibil pentru profesioniștii care lucrează. Cursurile de seară îngrijesc potențialul studenților deoarece dobândesc cunoștințe practice și abilități tehnice care pot fi aplicate imediat afacerii lor. Elevii înscriși au posibilitatea de a finaliza programul pe o perioadă de un an, cu normă întreagă sau cu doi ani, cu fracțiune de normă.

" Sonoma MBA are un program flexibil care mi-a permis să-mi urmăresc stăpânul în timp ce lucra cu normă întreagă. Programul a furnizat proiecte dinamice care au evidențiat comunicarea eficientă și o înțelegere a creării și susținerii unei afaceri. Cea mai bună operație este conexiunile care vor dura o viață . "- Ranjot "Ricky" Sidhu '15, manager de contabilitate la Green Toys, Inc.

106894_pmba_diagram_course_rev1700702_lowres.jpg

Sonoma MBA în afaceri de vin

Sonoma MBA in Business Wine este singurul de acest gen din SUA și echipează studenții cu cunoștințe despre afacerea vinului și instrumente specifice industriei pentru a oferi rezultate pe piața de vinuri globală competitivă de astăzi. Cursurile de seară de curs săptămânesc stimulează potențialul studenților, câștigând cunoștințe și experiență pentru a construi și a prezenta analiza cantitativă. Elevii dezvoltă, de asemenea, abilități de conducere și de comunicare pentru a gestiona oamenii în mod etic și eficient pentru a-și atinge obiectivele și a promova inițiative în numele oricărei organizații.

" Am făcut o schimbare de carieră de la divertisment în industria vinicolă și nu am avut niciodată o educație formală în afaceri. Abilitățile pe care le-am câștigat în program și numeroasele conexiuni pe care le-am făcut prin intermediul rețelelor mi-au ajutat să încep propria afacere de succes cu vin. "- Palmer Emmitt'13, Co-proprietar

106896_wmba_diagram_courses_rev170702_lowres.jpg

Despre Școală

Întrebări