Keystone logo
California University of Pennsylvania MBA: MANAGEMENT
California University of Pennsylvania

MBA: MANAGEMENT

California, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Organizațiile mari și mici se bazează pe manageri eficienți pentru a-i conduce în viitor. Poziționați-vă pentru avansarea în carieră cu programul MBA: Management la California University of Pennsylvania .

Programul de management MBA acreditat de Cal U se bazează pe învățarea dvs. universitară, indiferent dacă diploma de licență este în afaceri, arte liberale, educație sau orice alt domeniu. Veți dezvolta o bază solidă în managementul afacerilor pe măsură ce vă consolidați abilitățile de conducere, rezolvare de probleme și luare a deciziilor.

Acest program de management specializat, la nivel de absolvent, vă pregătește pentru poziții manageriale, de supraveghere și executive prin îmbunătățirea competențelor în:

Conducere personală, astfel încât să puteți fi un lider etic și eficient.

Rezolvarea problemelor organizaționale, astfel încât să puteți genera rezultate.

Muncă în echipă, astfel încât să puteți conduce și să urmăriți în colaborare în situații dinamice.

Absolvenții programului de management pot aplica aceste abilități în toate disciplinele și în multe setări organizaționale.

Abordare hibridă de învățare

MB 36 de management al creditelor Cal U include un amestec de cursuri online și în campus. Cursurile online sunt asincrone, deci puteți învăța oricând, din orice locație.

Puteți participa la cursuri în campus personal sau virtual, utilizând tehnologia de conferințe web. Această opțiune de „învățare la distanță” vă oferă flexibilitatea de a participa la anumite cursuri în persoană sau de a vă finaliza complet diploma online.

Acest MBA flexibil în management poate fi finalizat în 15 luni de studiu cu normă întreagă sau pe un program part-time.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare