Keystone logo
California Western School of Law

California Western School of Law

California Western School of Law

Introducere

California Western School of Law este angajată să folosească legea pentru a rezolva problemele umane și societale. Misiunea noastră este de a pregăti avocați etici, competenți și compasiune, reprezentanți ai societății noastre diverse, care pot folosi legea eficient și creativ.

Recunoaștem că, în secolul 21, rata rapidă de schimbare se va accelera și va genera și alte probleme. De asemenea, recunoaștem percepția perceptivă și realitatea parțială că sistemul juridic și avocații au contribuit la crearea, mai degrabă decât la rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea noastră în evoluție.

În timp ce continuăm să absolvim avocați bine echipați pentru a practica avocatura, căutăm, de asemenea, să absolvim avocați creativi care rezolvă problemele angajați în îmbunătățirea sistemului nostru juridic și a societății. Absolvenții noștri nu vor reacționa doar la probleme, ci le vor anticipa și vor fi gata să elaboreze soluții inovatoare și responsabile pentru a servi nevoile clienților lor și ale comunității mai largi.

În plus, contribuind la burse juridice, participând la deliberări publice despre chestiuni juridice și servind ca o resursă de educație juridică comunitară, California Western School of Law va aduce contribuții semnificative și măsurabile la soluționarea problemelor din comunitatea noastră, societatea și lumea noastră.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • San Diego

    225 Cedar Street, 92101, San Diego

    Întrebări