Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Introducere

Despre Campbellsville

Campbellsville oferă numeroase diplome online dinamice pentru a oferi oportunități accesibile studenților de a-și continua educația. Programele de studii online sunt oferite în studii generale, administrarea afacerilor, justiție penală, educație, minister și teologie, asistență medicală și asistență socială. Profesorii din Campbellsville se asigură că studenții primesc o educație relevantă care poate fi aplicată în cariera lor. În plus, programele noastre online accesibile sunt ideale pentru studenții care doresc pur și simplu flexibilitate în modul în care învață sau trebuie să echilibreze responsabilitățile de muncă și familie.

Declarația Misiunii Universității Campbellsville

Universitatea Campbellsville este o instituție creștină cuprinzătoare, care oferă programe tehnice fără credit, împreună cu certificate, programe de licență și studii postuniversitare. Universitatea este dedicată excelenței academice solid bazată pe artele liberale care favorizează creșterea personală, integritatea și pregătirea profesională într-un mediu îngrijitor. Universitatea pregătește studenții ca lideri slujitori creștini pentru învățarea pe tot parcursul vieții, bursă continuă prin utilizarea cercetărilor avansate pentru a practica la nivel de doctorat și participarea activă într-o societate diversă, globală.

Licență online

BS în administrarea afacerilor

Educație și învățare Diplome de licență

Alte diplome de licență online

Valorile de bază

      • Pentru a încuraja excelența academică prin certificate pre-profesionale, asociați, bacalaureat și programe postuniversitare prin sisteme tradiționale, tehnice și online.
      • Pentru a atinge excelența academică prin rigoare și relevanță în programe de licență, masterat și doctorat.
      • Pentru a oferi un mediu favorabil succesului studenților.
      • Pentru a aprecia perspective diferite în cadrul unei comunități centrate pe Cristos.
      • Pentru a modela conducerea slujitorului și administrarea eficientă.

De ce CU Online?

Concentrat pe creșterea ta

Educația noastră completă în arte și științe este esențială pentru obiectivul nostru de a stimula creșterea personală și profesională.

Educație bazată pe credință

Fondată în 1906 ca universitate creștină, salutăm perspective diverse și pregătim studenții să devină lideri slujitori creștini.

Accesibil și convenabil

Campbellsville caută să ofere educație la prețuri accesibile studenților săi. Programele noastre de studii online sunt într-un format convenabil, astfel încât să puteți studia oricând și oriunde doriți.

Acreditări și premii

Împreună cu acreditările noastre regionale și avansate, am fost recunoscuți de următoarele organizații pentru excelența noastră în educație.

Locații

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Întrebări