Keystone logo
© ©Canadian University Dubai
Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Canadian University Dubai

Introducere

O educație canadiană în inima Dubaiului

Canadian University Dubai (CUD) oferă programe de licență și studii superioare bazate pe un curriculum internațional de vârf. Situat în cartierul de afaceri vibrant al orașului, CUD oferă studenților oportunitatea unică de a obține o educație canadiană de primă clasă, în timp ce experimentează stilul de viață dinamic din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

O poartă către viața în Canada

Fiecare dintre programele noastre academice oferă opțiunea de a vă începe studiile superioare în Dubai, apoi transferați cu credit unuia dintre partenerii noștri canadieni sau alți parteneri internaționali. Studiul la CUD oferă studenților o poartă de acces pentru a urma studii superioare, cercetare și oportunități de angajare în Canada.

O reputație pentru excelență academică

Colaborăm cu instituțiile noastre partenere canadiene pentru a dezvolta programe de învățământ de clasă mondială, iar facultatea noastră internațională este lider în domeniul lor. Oferim o gamă largă de programe universitare și postuniversitare în diferite discipline în Arhitectură și Design interior; Comunicare și Media; Inginerie, Știință și Tehnologie Aplicată; management; Industrii creative; Științe ale sănătății mediului; și Științe Sociale, inclusiv Psihologie și Sociologie Aplicată.

O abordare de învățare bazată pe practică

Programele noastre bazate pe industrie se concentrează pe abilități esențiale legate de muncă, pentru a oferi absolvenților un avans în economia în creștere a cunoașterii din Emiratele Arabe Unite. Oferim studenților oportunități unice de a colabora cu profesorii seniori în proiecte de cercetare aplicată și de a explora inovația și antreprenoriatul prin incubatorul nostru de afaceri studenți.

O experiență remarcabilă a studenților

Comunitatea noastră diversă din campus reprezintă peste 120 de naționalități diferite, iar viața noastră studentească vibrantă asigură că fiecare dintre absolvenții noștri este echipat cu abilitățile și experiența cetățeniei globale necesare pentru a excela în lumea afacerilor moderne.

Idei sumare

 • Clasat pe locul 1 în Dubai și pe locul 25 în Regiunea Arabă (Clasamentul Universității QS Arab Region 2022)
 • Clasat în primele 2% (601-650) la nivel mondial și primele 4 în Emiratele Arabe Unite (QS World University Rankings 2022)
 • Peste 50 de parteneri academici internaționali
 • Peste 40 de programe și concentrări acreditate
 • S-au alăturat peste 120 de naționalități studențești.
 • Acreditare/Certificare program internațional: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada și SHRM

Caracteristici Campus

  Clasamente

  • Clasat pe locul 1 în universitatea din Dubai (QS World University Rankings 2023)/(THE Impact Rankings 2022)
  • Clasat în top 541-550 la nivel mondial și în top 4 în Emiratele Arabe Unite (QS World University Rankings 2023)
  • Clasat pe locul 7 pentru studenții internaționali și pe locul 8 pentru facultatea internațională din întreaga lume (QS World University Rankings 2023)
  • 18 programe acreditate și peste 30 de specializări/concentrații
  • Afiliere regională: AArU (Asociația Universităților Arabe)
  • Licențiat de Ministerul Educației – Emiratele Arabe Unite
  • Acreditat de Comisia pentru Acreditare Academică (CAA)
  • Comunitate diversă de studenți cu peste 120 de naționalități
  • Acreditare/Certificare program internațional: CIMA, CFA, ACCA, IAA, PRSA, PRME, ECO Canada și SHRM

  Licență instituțională și acreditare program

  Canadian University Dubai este autorizat pentru a acorda diplome de către Ministerul Educației din Emiratele Arabe Unite - Afaceri ale Învățământului Superior. În plus, toate programele noastre de acordare a diplomelor sunt acreditate de Ministerul Educației - Afaceri ale Învățământului Superior prin Comisia de Acreditare Academică.

  Clasamente

  Internaţional

  Canadian University Dubai a fost clasat în primele 2% (601-650) la nivel mondial și în primele 4 din Emiratele Arabe Unite conform QS World University Rankings 2022. Sistemul de clasare QS (Quacquarelli Symonds) este recunoscut printre cele mai respectate clasamente universitare din lume.

  Acreditări și afilieri profesionale

  Programele noastre academice sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru practica profesională în domeniul ales. Acest accent pe abilitățile de angajare a atras recunoașterea industriei din partea unor organisme profesionale internaționale de top, după cum se subliniază mai jos. Programele acreditate ale lui Canadian University Dubai au fost, de asemenea, listate pe Portalul Internațional de Acreditare a Programelor (IPAP) de către Ministerul Educației din Emiratele Arabe Unite.

  IPAP este un portal public care oferă informații despre KPI național strategic care măsoară procentul de programe de licență acreditate la nivel național care au primit o acreditare suplimentară de către un organism internațional recunoscut.

  Asociația Internațională de Publicitate

  CUD face parte dintr-un grup de elită de instituții de învățământ din întreaga lume care au primit prestigiosul certificat de acreditare de la International Advertising Association (IAA). Noii absolvenți ai specializării Licență în Arte în Comunicare – Publicitate vor primi Certificatul de Finalizare IAA, pe lângă o gamă largă de oportunități de dezvoltare profesională exclusive IAA.

  Societatea de Relații Publice din America

  CUD este una dintr-un număr mic de instituții nord-americane și internaționale și prima și singura din regiunea MENA, care a fost acreditată de către Societatea de Relații Publice din America (PRSA) pentru programul său de Licență în Arte în Comunicare – Relații Publice.

  Institutul Autorizat al Contabililor de Management

  Studenții programului BBA în contabilitate și finanțe pot obține scutiri de la opt dintre examenele care duc la calificarea profesională a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) și denumirea profesională globală de Chartered Global Management Accountant (CGMA). Cei care se specializează în Marketing, e-Business sau Managementul resurselor umane pot obține cinci scutiri, cu alte scutiri disponibile pentru absolvenții de MBA.

  Chartered Financial Analyst Institute

  CUD este, de asemenea, o universitate afiliată cu Chartered Financial Analyst (CFA) Institute University Affiliation Program. Această afiliere indică faptul că curriculumul programului nostru BBA în Contabilitate și Finanțe este strâns legat de practica managementului investițiilor și este util pentru studenții care se pregătesc pentru examenele Programului CFA®.

  Asociația Experților Contabili

  Studenții care absolvă un BBA în Contabilitate și Finanțe între 1 ianuarie 2021 și 31 decembrie 2025 vor primi un total de șapte scutiri în lucrările de examen al Asociației Profesionale a Contabililor Autorizați (ACCA), în special cele legate de cunoștințe aplicate și aplicate. aptitudini. Aflați mai multe aici și explorați calculatorul de scutiri ACCA pentru lucrările de examen ACCA scutite.

  Autodesk

  Studenții înscriși la programele de licență în arhitectură, licență în studii de arhitectură și licență în design interior beneficiază de partenerul nostru academic autorizat cu Autodesk, un lider global în tehnologia de proiectare și fabricare. Timp de peste patru decenii, Autodesk a lucrat pentru a transforma modul în care sunt făcute lucrurile. Soluțiile lor acoperă în prezent nenumărate industrii, dând putere inovatorilor să combine tehnologiile în moduri noi, să elibereze talent și să deblocheze perspective pentru a face noul posibil.

  Asociația Universităților Arabe

  CUD este mândru să se alăture Asociației Universităților Arabe (AArU) ca membru activ, care lucrează pentru a sprijini și conecta instituțiile de învățământ superior din lumea arabă, precum și pentru a spori cooperarea dintre acestea. Organizația neguvernamentală include în prezent 280 de universități arabe, dintre care 12 sunt situate în Emiratele Arabe Unite.

  Organizația Canadei pentru Cariere în Mediu

  Licența CUD în Managementul Sănătății Mediului îndeplinește standardul internațional de excelență al Organizației Canadei pentru Cariere de Mediu (ECO Canada) în practica de mediu, aliniindu-se cu nevoile în creștere ale pieței muncii ale forței de muncă de mediu la nivel mondial. Această acreditare internațională post-secundară de mediu recunoaște CUD pentru angajamentul nostru față de educație de înaltă calitate, responsabilitate și încredere publică.

  Principii pentru educația pentru managementul responsabil

  CUD este un membru mândru al Principles for Responsible Management Education (PRME), o inițiativă mondială a Pactului Global al Națiunilor Unite pentru a promova educația de management responsabil și durabil, care include 850 de școli de afaceri și management de top din 95 de țări.

  Societatea pentru Managementul Resurselor Umane

  CUD a fost recunoscut de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM) pentru alinierea BBA în Managementul Resurselor Umane cu Ghidul și șabloanele curriculare de resurse umane (HR) SHRM din 2020. La nivel global, peste 400 de programe din aproximativ 375 de instituții de învățământ au fost recunoscute de SHRM pentru alinierea lor cu liniile directoare și șabloane care definesc domeniile minime de conținut HR care ar trebui studiate de studenții de licență și absolvenți de HR. Orientările fac parte din inițiativa academică a SHRM de a defini standardele de educație în resurse umane predate în școlile de afaceri universitare și de a le ajuta să dezvolte programe de studii care urmează aceste standarde.

  Asociația Internațională a Universităților

  Canadian University Dubai (CUD) s-a alăturat Asociației Internaționale a Universităților (IAU), demonstrând în continuare angajamentul nostru de a crește rețeaua noastră globală de parteneri instituționali și de a facilita dezvoltarea educației și cercetării aplicate pentru a îmbunătăți schimburile noastre academice și culturale.

  Locații

  • Dubai

   Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Întrebări