Keystone logo
Canadian University Dubai Master în Administrarea Afacerilor
Canadian University Dubai

Master în Administrarea Afacerilor

Dubai, Emiratele Arabe Unite

3 Semesters

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 97.104

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Structura programului de MBA la CUD este construită pe rezultatele unui sondaj realizat de Facultatea de Management pentru a evalua nevoile actuale și viitoare ale unei secțiuni transversale de organizații din Emiratele Arabe Unite. Aceasta înseamnă că curriculum-ul nostru este relevant din punct de vedere strategic și oferă soluții practice și analitice la provocările cu care se confruntă industria și alte organizații profesionale în mediul de afaceri incert de astăzi.

Puncte tari cheie

Programul nostru de MBA combină calitatea, flexibilitatea și relevanța în industrie pentru a-l face alegerea ideală pentru directorii care doresc să-și avanseze cariera.

  • Locație convenabilă în centrul orașului : Ne aflăm în centrul cartierului de afaceri din Dubai, aproape de Centrul Financiar Internațional Dubai (DIFC).
  • Campusul de ultimă generație de la City Walk : Noul nostru campus este o destinație ideală în aer liber, oferind experiența supremă de stil de viață în Dubai.
  • Durata programului : Programul nostru de MBA poate fi finalizat în 3 semestre.
  • Cinci concentrări : alegeți dintre management general, management resurse umane, finanțe sau marketing sau finalizați un grup suplimentar de cursuri de concentrare pentru a obține o concentrare dublă.
  • Acreditare: Programul nostru este acreditat de Ministerul Educației din Emiratele Arabe Unite – Afaceri ale Învățământului Superior pentru a menține cele mai înalte standarde academice.
  • Facultate de înaltă calitate: Facultatea noastră internațională sunt toate doctoranzi. titulari cu experiență în industrie, alături de acreditările lor academice.
  • Educație canadiană : Programul nostru se bazează pe curriculum canadian și pe principiile educației.
  • Rețele pe tot parcursul vieții : studiați cu alți profesioniști care lucrează și faceți conexiuni de afaceri valoroase.
  • Recunoaștere: MBA-ul nostru este foarte apreciat de angajatorii din sectoarele public și privat din Emiratele Arabe Unite.
  • Program flexibil : cursurile de seară și de weekend sunt disponibile pentru a răspunde studenților care lucrează cu normă întreagă.

Admitere

Burse și finanțare

Clasamente

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare