Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Canisius College

Canisius College

Canisius College

Introducere

Canisius College este universitatea privat premier în Europa de Vest New York, unul din 28 iezuit, colegiile catolice din țară și este constant pe locul printre colegii regionale de top din nord-est. Fondată în 1870 de către iezuiți germani, Canisius College este numit de Sf. Petru Canisius, un educator olandez de renume și unul dintre membrii fondatori ai Societății lui Isus. Ceea ce a început într-o singură clădire în centrul orașului Buffalo este format acum din 56 de clădiri situate pe 72 de hectare într-un cartier rezidențial din Regiunea Centru-Nord Buffalo.

Misiune

Canisius College este mândru de a împărtăși în patrimoniul iezuit, care oferă studenților o educație extrem de personalizat cu o bază solidă în artele liberale, care pune accentul pe dezvoltarea de întreaga persoană. Canisius pregătește lideri - inteligente, grijuliu, indivizi credincioși - posibilitatea de a urmări și de a promova excelența în profesiile lor, comunitățile lor și serviciul lor pentru umanitate.

Clasamente și distincții

De înaltă calitate de o educație Canisius este in mod constant recunoscut și locul într-o varietate de moduri, inclusiv următoarele:

Contabilitate Absolvenții No. 2 în New York Absolvenții programului de contabilitate Canisius, anual, unul dintre cele mai bune programe de națiunii, a avut cea mai mare trecere doilea în statul New York. Rata de trecere a fost de 78 la suta in randul absolventilor Canisius.

În general Graduate School de acceptare Preturi Mai mult de 90 la suta din studentii Canisius care se aplică la facultate sunt acceptate. Graduate School de acceptare Rate de Drept și SchoolsNine Medical a 10 studenți Canisius, care se aplică de drept și școli medicale sunt sunt acceptate.

US News & World Report "America Cel mai bun Colegii" Pentru al doilea an consecutiv, Canisius a câștigat cel mai mare trafic din istoria colegiu cu 20 la fața locului la etajul superior de US News și clasamentul mondial Report's2012 ale Americii Cel mai bun Colegii, universități Regional - Nord. Constant pe locul printre colegii regionale de top, Canisius, de asemenea, sa mutat la patru puncte în "școli Mare, prețuri mari", categorie de universități regionale din nord.

Colegii Top Forbes America Canisius a fost numit Forbes "2012 clasament al celor mai bune 650 de instituții universitare pentru calitatea de predare, perspectivele de carieră mari, ratele de absolvire și niveluri scăzute de datorii.

Student Servicii și activități Mai mult de 140 de organizații-colegiu sponsorizat oferi Canisius studenților experiențe legate de serviciu, mass-media, guvernul elev, cadre universitare, și interesele religioase și sociale.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Buffalo

    2001 Main Street Buffalo, NY , 14208-1098, Buffalo

    Programe

    Întrebări