Keystone logo
Cardiff University

Cardiff University

Cardiff University

Introducere

Despre noi

Suntem o universitate ambițioasă și inovatoare, cu o viziune îndrăzneață și strategică, situată într-o capitală frumoasă și înfloritoare.

Suntem singura universitate Russell Group din Țara Galilor și suntem mândri de reputația noastră de lungă durată pentru excelență academică, cercetare de ultimă oră și satisfacție ridicată a studenților.

Impulsați de creativitate și curiozitate, ne străduim să ne îndeplinim obligațiile sociale, culturale și economice față de Cardiff, Țara Galilor și întreaga lume.

Cine suntem noi

Excelem în producerea de cercetări inovatoare de înaltă calitate, care se traduce în beneficii atât la nivel local, cât și la nivel mondial.

Avem o populație studențească diversă, cu studenți care provin din peste 130 de țări și cu o gamă largă de medii.

Personalul nostru academic este lider în domeniile lor care creează un mediu stimulativ pentru învățare.

Educaţie

Studenții noștri beneficiază de învățătură condusă de cercetare, care își dezvoltă abilitățile intelectuale individuale.

O diplomă de la Universitatea din Cardiff deschide uși în întreaga lume. Absolvenții sunt atât de solicitați de angajatori încât 84% dintre ei intră pe piața muncii cu înaltă calificare la scurt timp după absolvire.

Cercetare

Ne folosim cunoștințele pentru a dezvolta cercetări inovatoare care vor avea un impact asupra lumii.

Inovaţie

Expertiza și facilitățile noastre de cercetare sunt utilizate de către industrie și parteneri comerciali, organisme guvernamentale și alte organizații la nivel internațional. Excelăm în conectarea industriei, afacerilor, guvernului și ONG-urilor cu cadrele noastre universitare.

Internaţional

Cardiff este o universitate cu adevărat internațională; parteneriatele și colaborările noastre internaționale înseamnă că studenții au acces la predare și cercetare recunoscute și apreciate la nivel mondial.

Discutați cu studenții noștri

Vrei să știi cum este cu adevărat să studiezi la Universitatea din Cardiff?

Echipa noastră de studenți ambasadori este pregătită și așteaptă să răspundă la oricare dintre întrebările dumneavoastră.

Locații

  • Cardiff

    30-36 Newport Road, Adamsdown CF24 0DE, CF24 0DE, Cardiff

    Chat with students

    Întrebări