Keystone logo
© Carroll University
Carroll University

Carroll University

Carroll University

Introducere

Un adevărat pionier, Carroll University este prima instituție de învățământ superior de patru ani din Wisconsin. Universitatea noastră privată se bazează pe tradiția artelor liberale și este un lider în științele sănătății. Oferim mai mult de 95 de domenii de studiu, inclusiv o varietate de programe postuniversitare și un doctorat clinic în kinetoterapie. Din 1846 înainte, ne-am pregătit studenții să trăiască o viață cu scop și sens prin oportunități de învățare și experiențe într-o societate diversă și globală.

Ce înseamnă să fii Pionier? Înseamnă să faci parte din istoria și tradiția bogată care continuă să modeleze comunitatea noastră din campus. Este angajarea în spiritul de explorare și descoperire care a început cu fondatorii noștri. Pionierii sunt dornici să afle mai multe despre lumea în care trăiesc și despre cum își vor pune amprenta contribuind cu o perspectivă nouă. La Carroll, trăim după un set de valori care ne determină să luptăm spre excelență, să depășim granițele și să-i tratăm pe cei pe care îi întâlnim cu respect, bunătate și demnitate.

O comunitate de învățare

Oferim opțiuni atunci când vine vorba de specializări de licență și programe postuniversitare. Studenții noștri își urmăresc pasiunea în timp ce se pregătesc pentru cariera prin Colegiul de Arte și Științe, Colegiul de Științe ale Sănătății, Școala de Afaceri și Școala de Educație și Servicii Umane. Facultatea noastră este personal investită în succesul studenților lor. Ei fac o prioritate să-i cunoască bine, ceea ce se traduce printr-un sprijin mai bun pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele academice și personale. Carroll se diferențiază prin Pioneer Core. Această cerință unică de educație generală țese un accent intercultural pe parcursul carierei academice a unui student, expunându-i la culturi, idei și credințe diferite de ale lor.

Locație perfectă

Carroll este situat convenabil într-un cartier istoric din Waukesha, Wisconsin, la doar câteva străzi de un oraș fermecător pe malul râului, plin de cumpărături, restaurante și recreere în aer liber. Ne aflăm la mai puțin de o jumătate de oră de Milwaukee, cel mai mare oraș din Wisconsin, și la mai puțin de două ore cu mașina de Chicago.

Comunitate grijulie

Carroll este o comunitate unită în care grija este mai mult decât un clișeu. Asumarea responsabilității pentru a face lumea un loc mai bun face parte din ceea ce suntem. Din prima zi petrecută în campus, studenții noștri participă la activități de serviciu, plătind-o înainte, dând înapoi în Waukesha și Milwaukee.

Campus activ

Pionierii noștri învață și cresc și în afara clasei. Spiritul nostru competitiv prosperă în cele 23 de echipe de atletism din Divizia III NCAA. De asemenea, studenții noștri își fac timp pentru a-și urmări pasiunile sau a explora altele noi, în domenii precum muzica, teatrul, arta, fotografia și multe altele. Și cu peste 50 de organizații studențești, este ușor să explorezi diferite interese și să-ți faci prieteni.

Pioneer Driver: New Vision for Distinction a lui Carroll University este un plan strategic care trasează un curs ambițios și dinamic înainte: unul caracterizat de inovație și antreprenoriat – și alimentat de dedicarea și impulsul pionierilor de astăzi.

Din 1846, experiența transformatoare Carroll a modelat viețile a zeci de mii de studenți. Acești pionieri au fost inspirați să conducă în vocație și să trăiască o viață plină de împliniri și sens. Absolvenții noștri/ae au un impact asupra comunităților lor și în viața altora. Ei se ridică împotriva nedreptății și explorează umanitatea noastră comună prin credință, arte, conducerea afacerilor, predarea copiilor și adulților, îngrijirea bolnavilor și protecția mediului. Pionierii ne luminează etosul respectului, integrității și administrației.

Odată cu fiecare clasă de absolvire, aria noastră se extinde – iar responsabilitatea noastră crește – pentru a inspira studenții noștri să-și descopere adevăratul scop, să devină cea mai bună versiune a lor înșiși și să se pregătească pentru un angajament atent în a face lumea mai bună pentru toți. Ei fac parte dintr-o descendență mândră care a devenit mai puternică cu fiecare nouă generație de studenți, profesori, personal și absolvenți/ae.

La fel ca cei care au mers înaintea lor, ei sunt Pioneer Driven.

„ Carroll University va transforma lumea în bine prin puterea unei educații implicate.”

Obiectivele Planului Strategic

În următorii șapte ani, planul strategic al lui Carroll University se va concentra pe patru domenii cheie:

Îmbunătățirea predării și învățării

Carroll University va deveni un lider în educarea studenților care sunt pregătiți cu pricepere pentru învățarea pe tot parcursul vieții și succesul profesional.

Îmbogățirea experienței Carroll

Carroll University va atinge excelența academică prin excelență incluzivă.

Construirea și valorificarea parteneriatelor

Carroll University va maximiza impactul parteneriatelor strategice care se concentrează pe inovare și gândire antreprenorială.

Creșterea strategică

Carroll University ne vom baza pe succesele noastre din trecut și ne vom continua traiectoria ascendentă prin extinderea intenționată a echipei noastre educaționale, amprentei campusului și a studenților.

Admitere

GPA minim pentru toate diplomele de licență: 2.0

Proceduri de Admitere - Boboci Internaționali

Următoarele acreditări trebuie depuse la Biroul de Admitere:

 1. Cerere de admitere, care poate fi depusă în orice moment după finalizarea cu succes a anului junior în liceu.
 2. Foaia matricolă de la o școală secundară acreditată care arată progresul către sau îndeplinirea cerințelor de absolvire.
 3. Cunoașterea limbii engleze: Vă rugăm să trimiteți dovada cunoștințelor în limba engleză la [email protected].
 4. Test-opțional, Carroll University este test-opțional pentru toamna 2022. Solicitanții pot alege să trimită un scor ACT sau SAT ca dovadă de competență în limba engleză

Deciziile sunt luate cu privire la cererile când acestea sunt complete, iar solicitanții sunt notificați prompt prin intermediul Biroului de Admitere Internațională. În unele cazuri, dosarele potențialilor studenți sunt trimise Comisiei de admitere pentru revizuire și acțiune. Acel organism poate acorda admiterea la universitate cu condiția îndeplinirii anumitor condiții sau poate solicita studentului să îndeplinească anumite criterii. Admiterea finală la programele de antrenament atletic, asistență medicală, terapie fizică și terapie ocupațională Carroll este condiționată de capacitatea solicitantului de a respecta standardele tehnice enumerate în catalog pentru fiecare domeniu de studiu, precum și standardele de sănătate enumerate la cele Carroll University formulare de sănătate.

Candidații universităților cu dizabilități nu au obligația de a-și dezvălui dizabilitățile în timpul procesului de aplicare. Cu toate acestea, un solicitant poate alege să dezvăluie dizabilitatea sa Biroului de Admitere dacă studentul consideră că nu îndeplinește cerințele obișnuite de admitere ale Universității. Dizabilitatea poate fi luată în considerare în raport cu performanța generală a studentului, efectul dizabilității asupra rezultatelor sale academice și probabilitatea de succes a studentului în programele, cursurile și activitățile Universității.

Cunostinte de limba engleza:

Există mai multe modalități de a îndeplini cerința de cunoaștere a limbii engleze a lui Carroll University :

Toți solicitanții

 • Test de engleză ca limbă străină (TOEFL) (cod școlar: 1101)
  • Scor minim: 550 (PBT) / 70 (IBT) / 8 (Essentials)
 • Sistemul internațional de testare a limbilor (IELTS)
  • Punct minim: 6
 • Testul EIKEN de cunoaștere practică a limbii engleze
  • Scor minim: Clasa Pre-1
 • Testul Pearson de engleză (PTE)
  • Punct minim: 50
 • Test de engleză Duolingo
  • Scor minim: 95
 • Institutul de limba engleză din Wisconsin ca a doua limbă (WESLI)
  • Recomandare WESLI după finalizarea cu succes a cursurilor de nivel 700
 • The Language Company (TLC)
  • Trebuie să primească o notă de trecere sau mai mare la nivelul TLC 9

Candidați de licență

 • Scorul ACT în limba engleză de 18 sau mai mare
 • Scorul SAT de citire și scriere bazat pe dovezi de 510 sau mai mare
 • Urmează un liceu din SUA timp de 3 sau mai mulți ani și înscrie-te la cursuri non-ESL de engleză/arte lingvistice

Solicitanții din următoarele țări nu trebuie să depună dovada cunoașterii limbii engleze:

 • Australia
 • Canada (cu excepția Quebecului)
 • Irlanda
 • Noua Zeelanda
 • Regatul Unit
 • Unele țări din Caraibe se pot califica la cerere pentru a fi revizuite.

Cerințe generale pentru foaia matricolă: absolvirea liceului și, dacă este cazul, finalizarea examenelor de ieșire la școală etc. Acceptăm transcrieri neoficiale în scopuri de admitere, atâta timp cât sunt traduse în engleză, dar solicităm tuturor studenților să ne furnizeze documente oficiale înainte de semestrul doi.

Niveluri A/O Cambridge International: Acceptăm niveluri O și niveluri A: 5 materii – matematică, engleză, științe, științe sociale și o disciplină a cincea academică - B sau mai mare la un nivel O pot fi utilizate pentru cunoașterea limbii engleze și un C sau mai mare la un nivel A poate fi folosit pentru cunoașterea limbii engleze

WAEC: WASSCE necesar + Scratch card + unul dintre scorurile noastre acceptate de competență în limba engleză.

Burse și finanțare

Carroll recunoaște realizările remarcabile ale studenților. Aceste burse sunt disponibile pentru bobocii începători și sunt acordate în momentul acceptării. Un student este eligibil doar pentru una dintre aceste burse, iar sumele nu cresc de la an la an.

* Majoritatea burselor își încheie perioada de aplicare înainte de începerea semestrului de primăvară.

Burse academice

Sumele burselor pentru anul universitar 2022-2023

Carroll University acordă burse de merit reînnoibile, automate (granturi care nu sunt bazate pe nevoi) studenților din primul an care sosesc în momentul admiterii. Aceste burse se bazează pe GPA cumulativ de liceu și pe scorurile standardizate ale testelor atunci când sunt furnizate. Nu este nevoie ca o cerere suplimentară să fie revizuită pentru aceste burse! Aceste burse regenerabile variază de la 15.000 USD - 23.000 USD pe an.

Un student primește burse de merit pe baza experienței sale academice. În cazul în care informațiile academice se îmbunătățesc de-a lungul timpului (după cum se menționează într-un foaia matricolă de liceu din al șaptelea semestru sau în rezultatele testelor trimise), Carroll va examina pentru o bursă de merit mai mare pe baza informațiilor primite până la 1 februarie 2022.

Burse departamentale/ de talent

Bursa MacAllister pentru școlarizare completă

 • Pregătire completă în fiecare an timp de patru ani.
 • Necesită aplicație specială și interviu la campus. Beneficiarul nu este eligibil pentru alte burse sau granturi Carroll.

Bursa de afaceri Yersin

 • Sume regenerabile variabile.
 • Disponibil pentru studenții care se specializează în contabilitate, administrarea afacerilor, economia afacerilor, finanțe, administrarea sănătății, management și leadership sau marketing.

Davies Otto Fellow Science Scholarship

 • ​10.000 USD în total; 2.500 USD reînnoibili pe an.
 • Pentru studenții cu specializare în științe. Necesită aplicație specială și interviu.

Programul de burse de inginerie

 • 4.000 USD–20.000 USD în total; 1.000 USD–5.000 USD reînnoibili pe an.
 • Disponibil pentru studenții cu specializare în pre-inginerie/fizică aplicată. Necesită aplicație specială.

Bursa George F. Kennan

 • 5.000 USD total; 1.250 USD reînnoibili pe an.
 • Disponibil studenților cu specializare în istorie. Necesită aplicație specială și interviu.

Programul de oportunități de carieră în sănătate (HCOP)

 • Bursele încep de la 5.000 USD și cresc în fiecare an universitar.
 • Studenții eligibili sunt studenți din primul an dintr-un mediu defavorizat din punct de vedere economic sau educațional.

Bursa dotată George și Gerald Bitters

 • 1.000 USD–3.000 USD pe an.
 • Disponibil pentru studenții de la South Milwaukee sau Cudahy High School cu un GPA de 2.0 sau mai mare. Necesită aplicație specială.

Burse de teatru

 • 4.000 USD total; 1.000 USD reînnoibili pe an.
 • Disponibil pentru studenții cu specializare în teatru. Bazat pe o audiție.

Bursa muzicala

 • Sume regenerabile variabile.
 • Bazat pe o audiție. Sunt eligibile specializările și non-majorii în muzică.

Bursa de artă Anne Hardy

 • 1.750 USD în total pe patru ani.
 • Disponibil studenților cu specializare în artă sau fotografie. Necesită o cerere specială și depunerea unui portofoliu de artă.

Bursa de fotografie Les Klug

 • Bursă de un an de 500 USD.
 • Disponibil pentru studenții cu specializare în fotografie. Necesită aplicație specială și depunerea portofoliului de fotografii.

Bursă dotată Jack și Corrine Reichert

 • Minim 2.000 USD reînnoibili pe an.
 • Disponibil pentru studenții de la West Allis Central sau Nathan Hale High School cu un GPA de 2.0 sau mai mare. Necesită aplicație specială.

Banca de stat Waukesha

 • Bursă de un an de 1.000 USD.
 • Disponibil pentru absolvenții de liceu care locuiesc sau urmează liceul în județul Waukesha și intenționează să frecventeze Carroll cu normă întreagă în toamnă. Este necesară o aplicație specială.

Burse Esports

 • Sume regenerabile variabile. Până la 2.500 USD.
 • Acest premiu este acordat studenților care au dat dovadă de abilități excelente de performanță într-un titlu de esport selectat.
 • Pe baza încercării (vă rugăm să trimiteți un e-mail antrenorului șef Esports, Kris Pullam ([email protected]). Disponibil tuturor studenților, indiferent de specializare.

Dacă nu se specifică altfel, bursele sunt reînnoibile pentru patru ani, atâta timp cât studentul își menține statutul de licență cu normă întreagă. Un student este eligibil pentru doar una dintre aceste burse. Cu toate acestea, pot fi primite o bursă academică și premii suplimentare.

Premii suplimentare

Premiul pentru tradiție Hilger

 • 500 USD pe an reînnoibil.
 • Disponibil pentru copii, nepoți, frați ai absolvenților/studenților actuali sau recomandări pentru absolvenți; acordat în momentul acceptării.

ROTC

 • Sume regenerabile variabile.
 • Necesită aplicație specială. Vizitați marquette.edu/rotc/airforce pentru mai multe informatii.

Bursa Libertate/Programul Panglică Galbenă

 • Sume regenerabile variabile.
 • Disponibil pentru veteranii de după 11 septembrie prin intermediul programului de îmbunătățire a educației GI Yellow Ribbon. Vă rugăm să contactați biroul grefierului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Waukesha

  North East Avenue,100, 53186, Waukesha

  Întrebări